melegimibeklerken Suyumuz iyice azaldı bitme seviyesinde, boynunda 2 tur kordon var ve kalp atışı arada 60a düşüyor. İnşAllah yarın kavuşuyoruz kızımla🙏🏼 Dualarınızı bekliyoruz ❤
Eebbrruu melegimibeklerken Allh yrdimcin olsun cnm. Sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nsip etsin Allhim
MucizemE melegimibeklerken inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu darısı başımıza hayırlısıyla🙏🏾 Kaç kilo bebeğin canım
YcelMlayimYldrm melegimibeklerken Allah ım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eylesin canım. Bende 34+4 oldum erken doğum riskim var bekliyorum her an olck diye
Korkmazdoruk88 melegimibeklerken allah yardimcin olsun cnm sagsaglim evladini kucagina almayi nasip etsin rabbim
YcelMlayimYldrm Eebbrruu yok canm bı kere gittim devlete ilgi alaka sıfır üstelik çok da kalabalık bı daha da gitmedim zaten. Bı kaç kez de mecburiyetten acile gtmstm kanamam vardı o halimle beni ordan oraya gönderip durdular o yüzden tercih etmiyorum
Eebbrruu YcelMlayimYldrm ebet cnm benim dktr da samsun ve çorumda doğum yptryor ama hangisinde normal hngisinde sezryan blmiyorum..devlet biraz sknti ya 😕😑
YcelMlayimYldrm Eebbrruu fiyat olarak değişiyor mu doktorunun doğum ücreti. Çünkü samsun da doğum fiyatları Çorum dan daha yüksek diye biliyorum