irva Masal20201995 Ben eve girdiğim gibi buz koymuştum.Akşam yatarkende buz koydum.Hiçbir şey olmadı bende.
cico-20 Masal20201995 benımde oyle olmustu ılk gun buz koymak gerekıomus ben yapmamıstm:( ama ıkıncı o kdr acımadı
ecembugra53 Masal20201995 Evt canım ilk doz da öyle oluyor 2. Doz da hiç bişry olmuyor ilk doz da kolumu bende kaldırtmamıştım canım valla geçecek o merak etme
Birfincankahve Ben de 1 hafta önce 1ci dozu yaptırdım hafif kolumu kaldırınca ağrı vardı öyle korktuğum kadar ağrım olmadı birde 14 saatlik yolcuğa cıkmıstım, gecmiş olsun size🙏
Hurmuz16 Masal20201995 aynen canım benimde öle koluna sürekli buz koy birde sürekli kolunu oynat ben öle yaptım şu 1 saattir agrım yok canım
sevilay_isikacar Masal20201995 allah yardımcın olsun ben iki aşımı da oldum ilkinde 1 hafta kadar çektim agrisini 2.sinde 3 4 gün şiddetli bir şekilde
Masal20201995 Saolun kızlar inşallah geçicek de baya kötü etti beni ateş yaptı halsizlik yaptı ağrı yapıyor çocuğum sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım napim Allah büyük
Neslihanmetin Masal20201995 bende burdakı yorumları okuyarak aşı oldum hep agrcak diye beklerken aşı yaptırdıgımı bıle unuttum. Hatta eşimi hazırlamıstım çok agrıyormus dıye o işten geldıgınde kolun nasıl dedı o an hatrladım ınanın aşı olduğumu kısıden kısıye degısıyor demek kı