Homeless20 Nefesimolsun cinsiyeti belli değil ama isim belli bizde 😂😂 oğlum olursa doruk aras ismini çok isterdim koymayı ama ismail olacak 🙄
baharsmom Bende yasir ve muaz ismini cok begeniyorum ogluma beyazid koyucaz esim hamileligimi ogrendo ogreneli sayikliyor kıramadim bende💙
ipkklmn Kaan ya da Mert koymayı istiyor eşim ama ben hala isimlere bakıyorum beğendiğim başka isimleri eşim istemiyor. 13 hafta kaldı doğuma nasip… 😁
Smyycn TugceDmrc Biz de en başından beri hep Alparslan diyorduk şimdi de Göktuğ’a karar verdik bence de çok güzel isimler. 😍 Kızım olsaydı Almila ya da Umay koymayı düşünüyordum. ☺️
TugceDmrc Smyycn bende almila istedim bebeğimin ismi için babası da asena ismi hayaliymiş ya da umay da olur dedi asena ya karar verdik 😍
Edsn Smyycn biz de Göktuğ a karar verdik kızım olursa da Almina olsun derdim çok güzel çok tatlı bir öğrencim vardı Almina onun gibi olsun mesela bıcır bıcır 🤗
Smyycn Edsn Göktuğ ismine karar vermiştik ama tam da emin değildik rüyam da gördüm bir erkek çocuğuna diyorum ki ben oğlumun ismini Göktuğ koyucam eşime anlattıktan sonra dedi Göktuğ koyalım onhalde 😊 Almina da çok güzel nasip olur inşallah.☺️
Esmaemir17 Nefesimolsun ilk çocuğuma Burak ismini koymayı çok istiyordum ama olmadı kayınpederim mehmetali olsun dedi büyüğüm diye saygı duydum.Şimdi ikinci oğlum olacak ben Buğra olsun istiyorum eşim Hüseyin diye tutturdu bende ilk çocuğum da bana izin vermediniz bunda benim dediğim olacak dedim sonunda Hüseyin Buğra olacak 😂😂
Sevgiyumagi Oğlum olursa noyan ismini çok beğeniyorum fakat eşimin rahmetli babasının ismi yusuf ismi de çok güzel 😍
sukayhanacar Nefesimolsun kökeninin bi önemi olduğunu düşünmüyoruz biz. Anlamı güzel olsun yeter. kökeni ingiliz amerikan olan beğensek onu da koyardık
Uykulugebe sukayhanacar anlamı güzel bile olsa çocuklarınıza gayrimüslim ismi koymanızı tavsiye etmem.Bundan da hesaba cekilecegiz. Yine de siz bilirsiniz saygı duyarim