Nefesimolsun Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.Oğlunuzun ismi nedir?Ya da oğlunuz olsaydı koyacağınız isim ne olurdu ?Haydi paylaşalım ve görelim🥳
ikincikezanne- Nefesimolsun Oğlum olsaydı Egemen ismini cok isterdim 🤗 Eşimde Alpaslan istiyordu ama ikinci prensesime hamileyim 😊
TugceDmrc Nefesimolsun Göktuğ, Alparslan , Pusat ❤️ O kadar güzeller ki ama prensesim olacağı için Asena Gökçe Hanım 🌺🤰🏼
Nefesimolsun İlk ben yazayım.Rüzgar, Kayra,Eymen,Mert,Arden.Bu arada 26 haftalık hamileyim ve bir oğlumuz olacak inşallah🙏.Ama isme henüz karar veremedik, ne zormuş bu iş yahu 🐵 😊
Smyycn TugceDmrc Biz de en başından beri hep Alparslan diyorduk şimdi de Göktuğ’a karar verdik bence de çok güzel isimler. 😍 Kızım olsaydı Almila ya da Umay koymayı düşünüyordum. ☺️
Cinarismom Biz Çınar koyacağız Allah nasip ederse onun dışında sümer Tibet doruk hoşuma giden isimler
sukayhanacar Nefesimolsun kökeninin bi önemi olduğunu düşünmüyoruz biz. Anlamı güzel olsun yeter. kökeni ingiliz amerikan olan beğensek onu da koyardık