Saviorangel aynisi 38 inci haftamda banada oldu.. suyum geldi sanıp salak gibi hastaneye gittim bagiran bi kadini duyunca betim benzim atti kaçacak delik aradim korkuyorum diye basladim aglamaya dogurmak icin can atan ben gitti dogurmak istemiyorum diyen ben geldim o gun. Gelen suyum degilmis megersem cokk sevinerek kactim hastaneden.. dogurmak istemiyorum diye herkesin başını yedim durdum. Insallah sezeryan olurum diye dualar etmeye basladim durdum dusun yani. O kadar etkilendim ki o kadinin bagirmasindan o gece ruyamda sancidan yerlerde tepinden kadinlar gordum düşün.. hamilelikten cok yorulmuştum ayaklarim yuk kaldirmiyordu dogurmak istiyordum ama o sesi duyduktan sonra omur boyu böyle kalabilirim bile demistim korkudan. Boyna herkese ben nasil doguracam diye soru sormaya başlamıştım ki dogumu asla aklima bile getirmezdim düşün yani.. 3 gun odadan cikmadim, yüzüm un gibi gezdim ortalıkta ve düzgün yemek yemedim korkudan hic iyi değildim. 40 haftami gectim 40 imdan sonra yayık gibi yayıldım bildigin yaa adim.atamaz hale geldim ayaklarim ari sokmuşa döndü anacim.. hele bi yandan sicak sabahin 4 unde yagmurun altinda oturduğumu bilirim.. boğazlarim asit dökmüş gibi yaniyodu uykular haram olmuştu dogurmak istiyorum artik dedim ve 5 katli binayı başladım inip cikmaya cigerim sökulene kadar.. kilolarca hurma bile yedimm oyle cok yedimki suan tiksiniyorum düşün yani. Naptiysam.bebegim gelmek istemedi her geçen gun daha cok zorlandim ve o yuzden sanci manci umrumda degil yeterki dogurayim dedim. 42 inci haftamda hastaneye kontrole giderken yolda sancim tutttu 2 cm acilmam vardi eve geldim islerimi yaptım gece 12 de sancim 3 dk ya düşünce gittim hastaneye hic öyle de bağırıp çağırmadım sanci sirasinda yapacagin tek şey nefes alip vermek, egilmek.. yanima bebek yagi goturdum Sancim geldikce eşim belimi ovdu hep. Düşün annem sivilcemi patlattiginda camlara cikip.polissss cagirin diye kendini yırtan ben bi sivilce acisina dayanamayan ben cocuk dogurdum yaa hala inanamiyorum. Hic bagirmadim cagirmadim sadece bebek cikarken bagirdim bi kere oda kendiliginden gelen bisi zaten kendiliğinden bagiriyorsun istemeden o bagirti cikiyo ve o bagirmamla cocugum balik gibi icimden kaydı gitti.. lan dedim bu kari demekki ondan bağırmış bende şansıma o ana denk gelmişim de bosuna korkmuşum dedim valla. Hicc korkma inan çünkü seninn başına gelenin aynisi bana oldu. Benim canım o kadar tatlidir ki sivri sinek acisina bile dayanamam ama dogurdum ve dogurdugum gibi esime ben ikinci cocugu da yaparim dedim düşün canim yani. Inan hic korkma korkulacak bisi yok aynisi banada oldu