Ayssima Dusukten sonra ilk uc ay gebe kalma sansi daha yuksek diye biliyorum canim bende dusukten sonra hic regl olmadan hamile oldugumu ogrendim. Sen oluruna birak kismeti ne zamansa ozaman olacak insallah. 🤗
Sinemakmansoy ecemmp- merhabalar 15 mayısta kimyasal gebelik yaşadım çok üzülmüştüm sonra doktorum akışına bırakmamızı olumsuz olmamamızı istedi bizde aynen öyle yaptık çünkü hiç olmayan 7 8 sen bekleyenler vra ki biz olabileceğinin ihtimalini gördük ki bu kimyasal da olsa bin şükür şuan 7+2 lik hamileyim lütfen akışına bırak kötü düşünme dua et🙏 İnşallah tez zamanda rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırır🤲🏻❤️
ecemmp- Sinemakmansoy hayırlı olsun canım bizim de 4 yılın sonunda böyle birşey yaşadım bize umut oldu ama tekrar sağlıklı bir gebelik olur mu diye düşünüyorum ya bir daha hamile olmazsam çok korkuyorum😔
DaisyMom ecemmp- canim hiç korkma bak bana kendiliginden gebe kalamazsin dediler.4 yillik evliyim bende ilk defa kendiliginden oldu kimyasaldi.Umudumu kaybetmedim hemen ardindan oldu.Ama stres sıkinti yapma.Rabbimin bir isareti olarak gor.Sana umidini kaybetmemen gerektigini gosteriyor.Hep pozitif duşun onu veren Allah bebek de nasip eder insAllah
Sinemakmansoy ecemmp- olumsuz düşünceleri aklından yok et pozitif ol inancını kaybetme pes etme dua et bol bol rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz.🙏
DaisyMom ecemmp- hic birsey yapmadim canim yumurtlama takip ediyordum zaten kimyasal gecirdikten 40 gun sonra gebe kaldim şukur 10+4 olduk.Rabbim insAllah sana da nasip eder 🤲
ecemmp- DaisyMom ayy hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez günde bende bu güzel duyguyu yaşarım
ecemmp- DaisyMom her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum ama insan bir süre sonra artık yoruluyor aslında benlik bir sorunda değil yaşım genç ama çevre faktörü beni çok yordu 😔
DaisyMom ecemmp- bilmem mi canim inan bende dahil cogumuz ayni surecten gectik geciyoruz da inan bak.Ama birseyler istiyorsak bunun icin gercekten sakin stressiz olmak gerekiyor ben bunu nasil basardigimi bilmiyorum ki ben daha once 29 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim benim icin sabretmek stres yapmamak cok zordu.Ama birsekilde bebek istiyorsak bunu yapmaliyiz.Ben sahsen son zamanlarda hic takmadim.Ne halleri varsa gorsunler kendi copluklerinde.Inan Rabbim sana bunu nasip ettiyse bunun peşi de gelir.Sana umut olsun o gecirdigin kimyasallik.Rabbimin bir isareti olarak gor.Bebegin olabiliyor sonucta.Tamam mi canim kendine iyi gelicek seyler yap inan basardigin zaman sonucu seni de mutlu edicek.Benim sabrim beni mutluluga goturuyor bak.Umidini kaybetme hic olur mu.Her zaman bebegin olabilecegini dusun vazgecerwen olmaz.🌸
ecemmp- DaisyMom haklisin canım inşallah bende takmiycam kafama hayırlısı böyle demek ki çok teşekkür ederim 🤲😚
Kartala Merhaba, transfer temmuz 20sinde oldum. Temmuz 29da beta hcg 5 cikti. Doktorum olumsuz. Dedi ilaclari biraktik. Sonrasin da beta hcg degerinde artis olan var mi? Kanama olmadi bugun 10 gunum.