NazLByrmgLuu AliExpress den alışveriş yaptım bebeğim için peki ne kadar sürede ulaşır ürünler elime sizce ?
Burcum NazLByrmgLuu evet menşei ülkesinden yola çıkıyor. Benim ürünlerim ortalama 20 günde geldi. Satıcı puanı yüksek olanlardan yapıyorum alışverişimi genelde güvenilir olsun diye. Aldığınız satıcının iyi miydi puanı?
NazLByrmgLuu BBYaman ayy walla 15 günde benim oldu hep menşe ülkesinden yola cıktı diyor ilerleme hiç yok bazı ürünlerimde kargolanmamıs bile cok moralim bozuldu
Busranagme BBYaman Can'ım gelıyor Aslında ptt de sıkıntı oluyor sürekli gelmedi diyor . Beni en sonunda aradılar 2 ay sonunda kargo geri gidecek diyerek . İyice sor PTT'ye Can'ım
NazLByrmgLuu Burcum bende hep iyi satıcıdan aldım puanları hep yüksek ama 1 haftadır menşe ülkesinde diyor takıldı kaldı orda 😁😄
Burcum NazLByrmgLuu henüz kargolamamışlardır. Gelir muhakkak ama dediğim gübi süreç 1 aya kadar uzayabiliyor kimi zaman😊
Duru NazLByrmgLuu aliexpress aras kargo ile anlasmis 5 is gunu icinde getirilcek kargolar diye haber okumustum.uygulama daha baslmadi heralde
NazLByrmgLuu Duru valla bilmiyorum 20 gün oldu halen ses yok 🙂 bian önce gelse artk ayrıca ben ilk defa AliExpress den alısveris yapıorm hangi kargo onu dahi bilmiyorum vallahi 🤭🤭
Findikurdu Duru bende o hevesle girdim aliexpress e ama malesef o anlasma alibaba diye bi siteyle yapilmis, aliexpress gibi bi site yani 🙁
Burcum NazLByrmgLuu ya ben 1 sene oldu alışveriş yapalı çok hatırlamıyorum açıkçası🙄 sitede kargo takip vardı diye hatırlıyorum
Duru [bilinmeyen] sevgili anne adayi arkadasim neden her yerde whatsap grubunun linkini paylasiyorsun amac nedir??? Orada herkesin numarasi cikiyor yaptigin cok anlamsiz
NazLByrmgLuu blackcatS ürünlerimin takibini nasıl yapıorm mense ülkesinde diyor yani bu kargolanmamısmı demek ??
TubaDemirta Duru biz üyeyiz hamilelik hakkında konuşuyoruz kötü bişey yapılmıyor bilgilendirme sohbet yeni arkadaşlar vs
TubaDemirta Duru biz üyeyiz hamilelik hakkında konuşuyoruz kötü bişey yapılmıyor bilgilendirme sohbet yeni arkadaşlar vs