Lfrgdn Canım bende 6 7 senedir kullanıyorum sigarayı bu zamana kadar hiç bırakmamıştım 1 saat içmezsem başım ağrırdı karnım aç olsun yemek yemiyim ama sigaram olsun derdim şuan 11hafta 5 günlük hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde 6 hafta 4 günlük hamileydim o zamana kadar bilmiyordum içtim ama o sıralarda zaten eskisi kadar içemiyordum en fazla 3 4 tane içebiliyordum yada yarısını atıyordum hamile kaldığımı öğrendiğim an bıraktım bir daha kesinlikle ağzıma sürmedim öncelikle Allah’a sığın evladını düşün zaten miğdende bulanınca içemiyceksin eşimin annesi babası olsun eşim olsun yanımda içiyorlar kokusu bile kötü geliyor kimi zaman alışkanlıktan dolayı tuhafıma gidiyor herkes içerken ben içmeyince 😂😂😂 Ama normal şartlarda asla bırakamazdım benim miniğim güzel evladım sebep oldu bırakmama 😍 elini karnına koy evladını hisset senin için bırakıcam de kendini evladım için onun sağlığı için bırakıcam diye motive et tiksindir kendini sigara içtikten sonra sigarayı tuttuğun parmaklarını falan kokla zaten tiksiniceksin birde bu zamana kadar içtiğin için hergün ufak bir kase yoğurt ye içindeki nikotin temizlensin kanın temizlensin bırakırsın Allah’ın izniyle 😊 Allah seni o illettten kurtarsın evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️