Ligerba Canım benim eşimin dedesi doktormuş o bu tarifi çocuk isteyen yada yeni evlenenlere soylermis hep. Kayinvalidem eşimle evlenmemize az bı zmaan kala yapmus eşime ve evliliğimin ilk ayı hamile kalmıştım.sonra ikinci çocuk istediğimde 1 buçuk yıl olması o maalesef. ben kendim ramazanda 7 kilo verdim ve eşime de tekrar o karışımı yaptık. Ramazanda sadece 2 kere falan denedigimiz için ben zaten bu ay hamile kalmam diyip kafama takmiyordum ve hamile kaldim. Üstelik uygulamalardaki yumurtlama zamanlarında değildi ilişkiye girdiğiniz gunler. Karisimda şu: keçi boynuzu pekmezi bal ceviz ve fındık. Bunları 1 kavanoz olacak şekilde ayarla az olmasın yani. Cevizi ve fındığı havanda döv robottan geçirme vitamini kaybolmasın 😊 birde sen ve eşin 5 kilo verin benim eşimde benimle birlikte kilo vermişti kilo vermenin de cok etkisi olduğunu düşünüyorum acikcasi. Ama bu karisimida ihmal etme muhakkak yap. Hatta bu karışımı erkek çocuk isteyenlere de söylermiş eşimin dedesi 😊 kafana takip çok düşünme ilişkiden sonra çok takiyosan kapa gözlerini uyumaya calis hemen kalkma ayaklarını yatak başlığına dogru daya yukarı kaldır. inşallah banada güzel haberlerini ver sonra 😊
Minaliy Ligerba canım nasıl kullandınız peki sabahlarımı yedi sadece bu karışımı eşin. Keçiboynuzunu bizde kullanıyoruz da bende bu karışımı yapim bugün.
Suna11 Ligerba Çok teşekkür ederim canım keçi boynuzu pekmezi bulursam mutlaka yapacam bunu. Yalnız kilo konusunda bir problemimiz yok ikimizde ideal kilomuzdayız yinede vermek gerekir mi?
Minaliy Suna11 pco var bende 9. Gün başladım canım hep aynı koyulukta bu şekilde adetime 7 gün kaldı https://hizliresim.com/2JiQ5q
Suna11 Minaliy Normalden fazla koyu bu canım. Yani yumurtlama dönemi değil ama yumurtlama olmayan günlere görede daha koyu. Gün denediysen belki daha öncesinde yumurtlama gördün. Yada adete bir iki gün kala göreceksin. Aklıma bir şey daha geliyor umutlandırmak istemiyorum ama dediğim gibi normalden koyu çıkıyor gibi acaba hamilelik olabilir mi? 🤭😊
Efsunnaz Suna11 ben hamile kaldigim ay esime organik keciboynuzu pekmezi vermistim arada nadir olarak bende ictim. Her gun ya da 2 gunde bir mutlaka kuruyemis yedik. Beslenmesine dikkat etti ayrica. Umarim en kisa surede guzel haberler alirsiniz 🤲🏼
Mustafaceylan Çakşır suyu var canım erkek için çok iyi biz kullanmadık sadece ovulasyon testi kullandım ilk defa kullandım ve hamile kaldım şuan 20+2 yim sizde düzenli kullanın inşallah tutar sizinde bide siz yumurtalar için havuç ve incir yiyin çok faydalı 😊
izgi Suna11 hiçbirşey yapmadı sperm için ve eşim 40 yaşında hergün rakı içmesine rağmen oldu.Çalışmıyorsanız işe girin bakın hemen hamile kalacaksınız 😂yada tatilde olun bu yumurtlama zamanında tamamen beyinde bitiyor.
Suna11 izgi Çalışıyorum. Geçen ay tatile gittij kamp kurduk çok afedersiniz çadırda bile birliktelik yaşadık çok farklı bir atmosferdi aklıma çocuk falan gelmedi bile tatilden dönene kadar. Döndüğümde zaten adetim yaklaşmıştı belirtiler doğrultusundada kesin vardır dedim ama yokmuş ya 😂🤦🏻♀️
Umutluuu Suna11 keçiboynuzu kürü ve havuç suyunu duymuştum bende. Birde kuruyemiş, doğal bal, çörek otu, omega3 ceviz, balık, bakliyat falan onlarda artırıyomuş.
Pembiskizim Suna11 ısırganotu tohumu ve bal karıştırıp yesin çok olmayacak şekilde bir tatlı kaşığı yesin eşin o çok etkili ama fazlası zarar bir tatlı kaşığı
DefneninLiya Bsrozdmr1305 aşılamayı devlette mi yaptırdınız özelde yaptırdıysanız da ücreti nedir Bilgi verir misiniz 🙂
Mustafaceylan Suna11 sıvı bişey canım ben hiç kullanmadım ama çok duydum ismini onu içenler de hamile kalma şansı yüksek oluyor internetten bak çakşır suyu diye bi araştır canım aktarlardan bulabilirsin
Ligerba Suna11 boyun ve kilon kaç mesela canim. Doktora çocuk istiyorum diye gittiğinde inlarunda ilk söylediği şey 5 kilo ver oluyor çünkü 😊
Mucizem199 Suna11 Keçiboynuzu pekmezi kesinlikle birde fıstık ceviz badem ben hepsini toz haline getirip keçi boynuzu pekmezinin içine koydum her gün sabah aç karnına bir yemek kaşığı birde akşam yemeklerden önce bir yemek kaşığı verdim sende yapabilirsin
Suna11 Mucizem199 Yapacam canım keçi boynuzu pekmezi bakacam bugün bulursam alacam. Herkes onu önermiş inşallah bulurum 🙏🏻😊
Minaliy Suna11 Ayy inşallah canım ya adetime az kaldı öyle bişey olursa mutlaka haber veririm. 😍Bir daha ki ay bende keçiboynuzunun içine fındık ceviz badem falan atayım. Biraz araştır bakalım belki bulursun sizin oralarda. Pekmezini bulamazsanda keçiboynuzunun kendisini kaynatıp suyunu içir eşine. Saraçoğlunun kürü buda.
Suna11 Bsrozdmr1305 Çok teşekkür ederim 😊 Peki havuç suyunu nasıl sıktınız acaba? Katı meye sıkacağıyla mı? Yani bende yokta acaba başka şekilde sıkılabilir mi diye sordum
Mucizem199 Suna11 bulursun canim ben aktardan almıştım birde eczane de satılıyor en iyisi olanı al inşallah sizde faydasını görürsünüz tadı çok güzel ben şimdi hamileyim kansızlık var diye doktor banada önerdi bende içiyorum sabahları yani sende içebilirsin 😊🙏