Selcann94 Hastaneye geldim kasılmalardan baktılar 4 cm açıklık odaya geçtim 6 oldu çok hızlı ağrı hissetmiyorum hiç su patladıktan sonra başlar heralde sancılar
Yaseminsefa Selcann94 sağlıkla kucagina alırsın inş darısı gününü bekleyen biz diğer hamıslere doğum tamamlanınca bizi bilinclendirirmisin 😊
molsalkim Maşallah hızlı ilerlerde kolay doğurursun inşallah suyunuzu patlattıktan sonra asıl sancılar geliyo korkulcak gibi değil zaten onun peşine meleğiniz kucağınızda inşallah
Karadenizf Selcann94 kaç haftalıksın? Bizler için de dua et doğururken lütfen bir avazda doğuralım 😁😁💙
bebeklerim__ Selcann94 kız posta girdim okurken heyecanlandım güzel dileklerde bulunacaktım ki. Gelen diger yorum . Çok iyi hızlıca doğmuş. Haydi anlat anlat. Nasıldı 😀😀 bu arada allah anali babalı büyütsün canım
Busra221 Selcann94 merak ettim neler yaşadın haftan dolmuş zaten ne güzel normal doğum yapmışssın darısı bana
Sumeyye17 Selcann94 ayy çataldan yaziyorsun galiba😄🤣en merak ttigim kisilrdendin maşallah geç oldu ama güç olmadı masallah😊