Damalakko Kızlar 21. Hafta detaylı ultrason için geç mi olur sizce bir de detaylı da videoya kaydedip veriyorlar diye duydum doğru mu ?
irva Damalakko 21.hafta en ideal haftadan biri genelde o haftada öneriyor doktorlar.Cd veren yerlerde var vermeyenlerde 🙂
Selin17 Damalakko yok 21.hafta gayet ideal 🥰 video kaydetmiyorlar CD veriyorlar CD içerisinde fotoğraflar var 🥰
Mehtappilot Damalakko ideal haftalar 22 de aynı şekilde.. hem bir sürü fotoğraf çıktısı hem de CD halinde vermişti ben İstanbul medical park Florya Ali gedikbaşına gitmiştim
Damalakko Atlass şehir dışına çıkma durumumuz oldu şimdi tekrar hesapladım 22.hafta oluyor 22 de girsem sorun olur mu sizce
MiniKaya Damalakko canım benim 22+5 ti bugün girdim gayet net bakıldı 24 e kadar bakılıyor ama en net 21-22 diye biliyorm
Damalakko MiniKaya ay 24 e kadar kalmam inşallah olmadı gittiğim yerde girerim ihmal etmem mutlaka da emin olmak istedim 🌸🙏
Mehtappilot Damalakko evett ben de vereceğinden emin değildim telefonumla çekebilir miyim demiştim 🙈hepsini vericem merak etme dedi ,40-50 dakika baktı herşeyine.inşallah siz de güzel haberlerini alırsınız sağlıkla gelsinler 🤲
Damalakko Mehtappilot ah inşallah şu aralar 16 da olduğumuz halde riskli lekelenmemiz var iğneye başladık umarım o günleri de görürüz
Gedonas17 Damalakko bende yarın giricem nasipse ama benim yarın 20+6 olucam erken mi acaba diye düşünüyorum da bilemedim