Kubraadmr Cupkek bende de o şekilde olmuştu oradan biliyorum ilk 3 5 dk içinde çıkıyorsa doğru sonuç gördüğün çizgi kuruma çizgisi
Deletedmom316 Cupkek canim1 hafta var adetine qaliba lutfen yorumlari dinleyip kan verme bak üzülmeni istemem var gibi çok yeni belkide tum doktorlar diyo adetden sonra verin kan diye biliyorum beklemek zor ama belki negativ cikicak ama adete 1 2 gun kala pozitiv olucak bosuna üźülüceksin o yuzden lütfen adetini bekle adetin 1gun gecertse kan verirsin ona kadar 2 3 gunde 1 test yap bak koyulaşma olucakmı testde
Sinemtnm Cupkek canım bekle biraz daha bakalım kanda daha net sonuç alırsın testlerden biri daha hassas olabilir o yüzden de erken çıkabilir yani , bekle bakalım bir kaç gün daha daha net belli olur yasa kan verirsin bi yakınsa hastahane yada sağlık ocağı
Cupkek Deletedmom316 yok canım vermicem kan adet günü bekliyorum çok istediğimden oraya ümitlenmek istemiyorum akışına bıraktım 9 gün var kasık ağrılarım var çok ince
Biomom Çift çizginin hata payı neredeyse yok gibi. Bu teste göre gebelik pozifif☺️ Artık bekleme zamanı kese,kalp atışı vs… hayırlısı olsun inş 🙏🏼
sevimlieyuboglu61 Cupkek adetinize 11 gün var demek isiz yumutlayalı 3 gün oldu ? 3 gün içinde tutunup böyle bir görüntü vermesi garip. Adetinize ya 11 gün yok ya da test yanlış
Cupkek sevimlieyuboglu61 Bu konu da bilgiye sahipsiniz ama tam değil:) Bilirsiniz ki sizin değiminizle bilir kişisiniz pkolular düzensiz yumurtlar ve düzensiz adet görür bundan baya önce yumurtlama gördüm ondan yaptım bu testi .
sevimlieyuboglu61 Sinemtnm pkolu kişilerin bence yumurtlama dönemleri adet dönemleri uzun ve sıkıntılı oldupu için adete 11 gün var vs gibi kssün bir yargu içinde olmamalılar çünk yazılan ve görülen bilime ters 🤷🏻 burda konuyla ufak bilgisi olanlara da haliyle garip geliyor
sophia sevimlieyuboglu61 haklisin. Burada arkadaslar hep beklenen adet tarihine gore hesap yapiyor. Hatta pkolular bile bunu yapinca komik geliyor bana🤪 yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur yaziyorum postlara ama ogretemedim😄
Dudu2019 Kan testi şimdi verme bence tabi yinede sen bilirsn adet günün azalsn benim testte pozitif çıkmıştı ve abartısz 10 tane test yapmistm kan vermiştm negatif adetime 4 gun kala acilde tekrar kan verdim pozitifti 😊
askvehuzurum Cupkek benim adetime 11 gün vardı göğüslerim acayip hasastı seninkinden bir tane aldım silik çıktı eşim erken gebelik testi aldı onda aniden çıktı
sevimlieyuboglu61 Cupkek adetime 11 gün var demek 3 gün önce yumurtladınız demek sanırım hesabı yanlış yapınız 😀