Tugce28 Cupkek adete 11 gün kala hemde normal gebelik testinde nasıl çizgi çıkıyor bence test bozuk imkansız gibi birşey
Sinemtnm Tugce28 canım arkadaş pko lu dün başka bir postuna denk gelmiştim bende pkolu olduğum için dikkatimi çekmişti . Muhtemelen adetlerini 35 gün üzerinden felan hesaplıyor olabilir öyle ise bu ayda erken yumurtladıysa çıkabilir yani ben pkoluyum biraz sıkıntılı süreçler olmayadabilir ama çift çizgi çıkmış inşaAllah vardır 🤲🏻
sevimlieyuboglu61 Sinemtnm pkolu kişilerin bence yumurtlama dönemleri adet dönemleri uzun ve sıkıntılı oldupu için adete 11 gün var vs gibi kssün bir yargu içinde olmamalılar çünk yazılan ve görülen bilime ters 🤷🏻 burda konuyla ufak bilgisi olanlara da haliyle garip geliyor
Alpelin İnş vardır ama 11 gün varken idrar da pek çıkmaz die düşünüyorum yumurtalama dönemi olmasın o
Gunell Cupkek test hatalı olabilir bence başka test yaptın mı yani tek çizgi görünüyor o da çift te 🤨
Cigdm Cupkek canım adetini kaç günde bir oluyorsun bu önemli birde yumurtlama ne zaman oldu adet bitiminde yumurtlama olduysa erken öğrene bilirsin fakat yumurtlamadan sonra en erken 8. Gün öğrene bilirsin
Cupkek Sinemtnm canımmmm allah razı olsunnnn güzel düşüncen için ❤️❤️❤️ Şimd gidip bi tane daha alıcam test yapıp atıcam buraya yüreğine sağlık güzel düşüncelerin için 🌼
Edizinannesii Cupkek benim arkadaşıma da aynı senin gibi 10 gün önceden yaptı testi silik çıkmıştı şimdi doğurdu 25 günlük bebeği var 😊 umutlandirmak değil amacım ama kan verirsen çıkıyor kan ver derim 🤗
Cupkek Kızlar ikisi başka marka ikisi bebe time marka , bebe timelerde çıkmıyor diğer markada çıkıyor nabıcam? https://imgyukle.com/i/SlNDMf
Kubraadmr Cupkek canım yukarıdaki testin çizgisi kuruma çizgisi 15 dk içinde çıkan sonuç doğru olmaz zaten
Sinemtnm Cupkek canım bekle biraz daha bakalım kanda daha net sonuç alırsın testlerden biri daha hassas olabilir o yüzden de erken çıkabilir yani , bekle bakalım bir kaç gün daha daha net belli olur yasa kan verirsin bi yakınsa hastahane yada sağlık ocağı