minnakimveben 30+4olduk 2gün hastanede yattım doğumum olıcakmış meğer iğne serum ve ilaçlarla şuan an için ertelediler ama diken üstüne gibiyim benim gibi olan ya da yaşayıp atlatan varsa rica ediyorum yorumlarınızı bekliyorum
Turkan2556 minnakimveben merhaba canim bende senin gibiydim 30 hafdada kanama oldu doktor erken dogum riskin var dedi ilac yazdi cok şukur şimdi 34+2 hafdaligiz sadece dua et
Essa minnakimveben bikacgun once, 28 haftada kanamayla hastaneye kaldirildim.igne ve haplarla ve de yatmayla vakti doldurmaya calisiyorum😞
Busraaytac minnakimveben ben varım ben aynı durumu ilk hamileliğimde yaşadım 30. Haftamda iğneler serumlar ciğer geliştiriciler 4 hafta istirahat derken kızım 37. Haftada normal doğumla doğdu😊 şimdi ikinci hamileliğim ikiz 😊 20. Haftada başladı riskim dikiş atıldı 25 hafta olduk nerdeyse ilk zamanlar çok kafama takıyordum diken üstündeydim ama şimdi hep güzel düşünüyorum ve erken gelmek yol diyorum bebeklerime sizde öyle yapın konuşun bebeğinizle.. sağlıklı doğumlar diliyorum 🤗
Candemirmom Sabrszanne3535 aşırı kasık ağrısıyla gittim bebğin aşşada olduğunu öğrendik hala aynı pozisyonda kafa aşşada gelmeyi bekliyor
minnakimveben Sabrszanne3535 lekelenmem oldu sancıyla birlikte ve karnımda çok sertlik vardı bebeğin hareketleri de yok gibiydi direk hastaneye gittik İyi ki gitmişiz nst aldılar sancım 70lere çıkmış iğneler serumlar ilaçlar verilerek doğumu engellemiş doktorlar tabi o an pek bişey demediler sancım normale dönünce erken Doğum olabilir hiçbirşey yapmadan yatıcaksın dediler
Candemirmom Benimde oldu tatlım hemde 30 haftada 2 doz iğne yedim şuan 34+4 üz bakalm hala diken üstündeyim sende gerekirse hiç iş yapma dinlen ama hareket etmeyi unutma yoksa balon gibi şişersin bide her gece progestan fitil atıyorum
minnakimveben Candemirmom aynen bana da vurdular hem Doğum engelleyici hem de ciğer geliştirici iğne ilaç olarakta sancı kesici bi ilaç verdiler Annemdeyim ve yemeğimi bile yatarak yiyebiliyorum kalkıp az dolaştığımda direk lekenmem oluyo 🙁 Progestanın 3.kutusunu kullanıyorum vitaminlerde magnezyumdu bir sürü ilacım daha var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sabrszanne3535 minnakimveben teşekkür ederim aciklamniz için lekelenmeniz koyu sarimiydi yoksa kahverngimiydi
Minigininannesi minnakimveben 30+6 oldum bende yeni çıktım hastaneden benimde sancı hissettim geçen hafta perşembe o gün dinledim cuma gittim geçmeyin işte serum ciğer geliştirici iğne hap benimde aynı doktor bişey yapma bol dinlen dedi evdeyim bakalım Allah yardımcımız olsun
minnakimveben Sabrszanne3535 kahve rengi geliyordu arada ondan pek korkum olmuyodu ama kırmızı ve pembemsi gelince ve bebeğin hareketleri olmayınca gitmek zorunda kaldım ki doktor iyi ki gelmişsin dedi
minnakimveben Sabrszanne3535 evet o gece ilk defa öle oldu 1saate yakın bekledim hareket etmesi için ama pek bişey olmadı bizde gittik
Candemirmom Sabrszanne3535 hayır aksine çok hareketli die korktum çünki bütün gün gece dahil hiç durmuyor , ama bu aralar artık eskisi kadar hareketli değil hatta hareket ettiğinde canım acıyor resmen geriliyormu ne yapıyor bilmiyorum ama genellikle sağ tarafım taş gibi sertleşiyor
minnakimveben Candemirmom evet ben de aynı şekildeydim çok fazla hareketliydi karnımdan çıkıcak gibiydi maşallaj ama şu 2 3 gündür hareketleri yavaşladı ve benimde hareket ettiği zaman ağrım oluyo ve aynı sizde ki gibi oluyorum
Sabrszanne3535 minnakimveben hareketlerini hissetmedim fazla sağ tarafım taş gibi kahverengi akintimda geliyo yarinda hisetmezsem doktora gitmeyi düşünüyorum
Candemirmom minnakimveben doktor nekadar hareket okadar bereket dedi 😂 yani hareketli bebekten korkma sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Candemirmom Sabrszanne3535 peki sağ tarafım taş gibi dedin ya bu ne zamandır böyle ve yattığın zaman geçmiyormu
minnakimveben Candemirmom aynen kırmızı kan bile geldiğinde korkma hareketlerine bak eğer normalse korkulacak bişey yok dedi