Rehile Gokalpozge1 İnŞallah 🤭🤭Yaa nasıl Rahatladm İnanamazsınız Bende Yumurtalama takibi yapıyodum Pekte ilişkiyede girememiştik 22 ilk pikti 25 Çatlmama olmuştu Yani Olacağını sanmıyodum Şükür olmuş
Gokalpozge1 Rehile evet vallahi bizde öyleydik 8 aydır çok istiyorduk olmadı kafaya taktığım için haziran ayında saldım kendimi artık olur veya olmaz yumurtlama zamanında da 1 defa ilişkiye girdik bebeğimin nasibi varmış çok şükür ❤️
Rehile Tubaeliff Sağ Salim Kucağımıza alalım İnşAllah Banada sorun yok gec döllenmedir dedide İnsan ister istemez korkuyo Bide şey mrk ediyorum Ultrasondan Ultrasona değişirmi
Tubaeliff Rehile dr un ultrason cihazı bilgisi ile alakalı canım. Benim ikinci bu. 14 aylık kızım var. Onda birebir bildi doğum kilosu dahi tuttu.
Rehile Gokalpozge1 Şükür 💕💕💕Bak İşte Takmayınca oluyo Benmde 5ayda Kimyasal olmuştu Sonrada bi ay olmaıd peşine Bu oldu🤭🤭🤭
Rehile Tubaeliff Bende haftaya Özele gidicem İnşAllah Bakalm orda be diycek hemd eeşimde girmek istiyo Kalbini dinlemeye felan devlette dinletmedi Hem bakaym Oynama varmıdır Burası İlçe Eski makineler Çoruma gidicem Merkeze
Huriyeolgn Canım benımde normalde 8 gün gerıden gelıyordu 7 gune dustu 9. Haftaya gırdık bugun aradakı sure gıderek degısıyor zaten hıc sıkılma bu konuda gelısım olarak sıkıntısı olmadıgı sürece bunun pek bır onemı yok saglıkla kucagına alırsın ınsallah
Gokalpozge1 Elif19851985 çok şükür gördük bebeği 5 gün sonra kalp atışını duymaya gidicem 6+3 ultrasona göre tabi 😊