ikincikezanne- Aylin90 Toparlar canim ben dun gittim 33+5ti 2541 gram dedi ultrasonda 34+3le uyumlu yazıyor seninkide normal zamanla alir protenin agırlikli beslen bu haftadan sonra alıyor bebekler 😊
MutluAnnnecik Aylin90 ahh bu insanlar kilolu olsa ayy iri bebek nasıl dogurcaksin derler zayıf olsa gelisim geriligi herşeye bi yorum yaparlar.. son haftalar daha kilo aliyor merak etme saglikli olsun doğunca zaten buyuyecekler😊😊
Aylin90 MutluAnnnecik kilolu olması taraftarı değilim sadece o 2 kelime beni rahatsız etti neden diyorum yani gelişim geriliği 🤷♀️
Aylin90 Bus0672 tabiki sağlıklı olması öncelik ama kilosu az olunca zayıf deseler bizi korkutmasalar ölürler mi? 2500 kilo normalse doğuma kadar inşallah biraz daha alır ele avuca sığmayacak
Aylin90 Ptozge amin canım benim çok sağol sende sağlıkla al bebeğini kucağına onlar panikletince sanırım sakin olamadım çok teşekkür ederim 🥰🙏
Aselyagmur Aylin90 takma canım sağlıklı olsunlar yeter bol bol meyve tuket bide sade soda süt iç bende burdan duydum.biz şuan 38+4haftaligiz daha yeni 2.500 olmuşuz
Merve39 Aylin90 cımbızla laf alıyoruz ağızlarından 30.haftama geldim daha cinsiyetini söylemediler özele gitmesek ogrenemicez
Saadetctk Aylin90 bol bol yoğurt, süt, peynir, kaşar peyniri,haşlanmış yunurta tuket canım. Son ayimda bolca yedim 3500 dogdu kizim