Aylin90 34 35 haftada bebişleriniz kaç kiloydu biz daha yeni 2 kilo olmuşuz ve gelişim geriliği diyorlar çok kafama takıyorum 😔😔
G_A45 Aylin90 bnce cpk küçük degıl cnm muz ve kaşar tüket bebege kılo aldırıyor cevız ve bademide unutma cnm stres yapma kılo alır daha
Bus0672 Aylin90 34 benimde 2180 gr dr bi hafta gerilik var dedi ama önemli değil zayıf bi bebek olur dedi doğumada 3 kiloyu bulur dedi😊
tugce0606 Aylin90 çok düşük olduğunu düşünmüyorum canım😘 doktor ne dedi? 2500 dedi 34 te bana geçen hafta gittimde doktora. 1 hafta öncesinde 2200 du ben o 1 haftada süt içtim mercimekli bulgur pilavı yedim çorba içtim kuruyemiş yiyorum kaşarlı yumurta kizartmasi sabah muhakkak. Ama şey ben hani bebek kilo alsın aman diye yemedim normalde yenmesi gerekiyor diye yedim hatta 1 haftada 300 gram almasına da şaşırdım. Mercimekli bulgur pilavı falan tavsiye ederim kuzum ye bol bol
Aag123 Aylin90 hiç canını sıkmaaaa bana neler dediler 39 haftalığız şu an 3100 gram 3 hafta gerilik var doktor sıkıntı yok stres daha büyük zarar verir düşünme Bile zayıf olsun nolacak diyo
Aylin90 G_A45 inşallah kuzum muz mideme dokunuyor yiyemiyorum ama kaşarı yiyorum yoğurt süt yumurta ama anca bu kadar
Emren Aylin90 geceleri kefir iç canım farka hayret edeceksin laktozsuz olanıda var ve mutlaka çiğ badem ye
Zeyzeyka Aylin90 muz benimde mideme dokunuyordu canım yediğin saat önemliymiş, denedim bi şey olmadı. Öğle saatlerinde bir bardak sütle ye midene dokunmaz, denedim bana bi şey yapmadı sende bi dene istersen
Aylin90 Emren kilosu az olunca gelişim geriliğimi deniyor zayıf bebek deseler bu kadar korkmayız belki gelişmiyor diye takıyorum bu sefer
G_A45 Bus0672 bnmde bir arkdsm var bnmle aynı haftada bebegı 2 kılo 34 grm mıs doktor gayet iyi olduğunu haftasıysa uyumlu demiş yani kımı doktorlar kıloya mı takıo blmyrm netten de bkyrm bebeklern hafta olarak kılosunu gösterıo yani
Aylin90 Fatmakantemur ah kuzumm devlet hastanesinde söylediler ne gibi önlem alabilirim ne yapabilirim dediğimde cevap bile vermiyorlar kilosunu zor öğrendim boyunu hiç söylemediler bile sağlıkla gelsinler 🙏
Emren Aylin90 korkma haftasını yakalarsın yeterki dikkat et kendine çiğ badem kefir ve mümkün oldukça kırmızı et tüket ağzı olan konusuyor kafana takma
Merve39 Aylin90 cımbızla laf alıyoruz ağızlarından 30.haftama geldim daha cinsiyetini söylemediler özele gitmesek ogrenemicez
Soonngull Aylin90 bizde 34 haftalık 2200 gram dr gayet normal dedi. Sen canını sıkma bebeğin hisseder sonra 🌼 muz ye bol bol
MiraysMom Aylin90 canım her gün keçiboynuzu özü iç bir yemek kaşığı çok güzel kilo aldırıyor bebeğe hemde faydalı bir şey tabi gebelik şekerin yoksa
Wmehtapw Aylin90 bende az önce paylasim yaptim 8 gun geriden geliyo bizmkide inşallah bisey bi sorun olmaz hayirlisiyla aliriz kucağımiza 🤲
Merii33 Aylin90 canım her bebek farklıdır öncelikle bunu unutma başka bebeklerle kendi bebeğini kıyaslayamazsın belki senin ki çok zayıf ama sağlıklı bir bebek olucak. Belkide son haftalarda hızla kilo almaya başlıcak o yüzden içini ferah tut dua et ve beslenmene dikkat et sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
minnakmina Aylin90 ben 37 haftada 2 kilo dogurdum şimdi gayet saglıklı dogduktan sonra alır takmayın kafanıza hem küçük bebeklerin dogumu daha kolay oluyor 😂