gulumse0611 Enfeksiyon için doktorum bu ilacı verdi kullandım toz karışımdı iki gündür ishalim şiddetli karın ağrısıyla oluyo böyle yaşayan var mı acaba yan etkilerinde de ishal görülür dior ama ağzı çok şişdetli geliyor
kbr-altndl5 gulumse0611 ben de bir defa kullandım ama öyle bir şey yaşamadım şiddetli ishalli durumunuzda doktora başvurun yazıyor zaten doktoruna gitmelisin
gulumse0611 kbr-altndl5 evet okudum bende normal mi geçer mi bilemedm bugün de devam ederse gidicem inşallah doktora ilk defa yaşadım bnde daha da kullanmam
gulumse0611 Kiwi12 yaa okadar uzun mu sürdü peki doktora gittiniz mi acaba bakteri kaynaklı ishalmiş çünkü uzun sürmüş sizinde bide sizinde çok kötü sancıyla mı geldi hep tuvaletiniz
Kiwi12 gulumse0611 aynen canım aşırı kasık ağrım oluyordu ve karnım ağrıyordu yooo doktor bişey demedi hatta salak doktora dedim ki. Yan etki yaptı 6gun ishaldim muz yedim sürekli 6gun sürdü yinede dedim. Alakası yok ilacın böyle bı yan etkisi olduğunu ilkkez sende duyuyorum diyip güldü ☹️
gulumse0611 Ummuhan4934 ay inşallah bnmde geçer muz yiyoruö bnde bakteri kaynaklıysa kötü işte kaç günde geçti iki gün çok kötüydü ya sancı çekmek geceleri bide
Meral-5866 gulumse0611 aynı ilacı bende kullandım canım aynı etki bende de oldu hafif ishal yaptı. Ama ben demir ilacı da kullanıyorum multivitamin de midem artık isyanda. Muz işe yarıyor ama kısa süreli. Allah yardımcımız olsun 🤲
Angelada Ben de kullandım ishal yapmadı bi işe de yaramadı. Ama ishal için bir bardak pirinç 2 bardak suda pişir sogut içine yoğurt koy anında geçiriyor.
gulumse0611 Kiwi12 valla şuana kadar şükürler olsun tek birşeyim olmadı ne zamanki o ilacı içtim başladı çok alakası var bnce
Kiwi12 gulumse0611 tabikide çok kişide olmuş bu etiket ten arama yaptır gorursun cnm buraya ilaç ismini etiketle arat çoğu kişide olmjs