Fadikfs 36 haftalığım dünden beri sol bacakta kalçadan bir ağrı var sanki damarım çekiliyor yürüyemiyorum büyük ihtimal siyatik böyle olan var mı genelde benim sıkıntılar hep sol tarafta oluyor 🤷🏻♀️
Mariiin1 Fadikfs 1 haftadır aynısı bendede var yürütmüyor. Nedeninide bilmiyorum. Donerken bile acıyor
derinozkaya Fadikfs bende de sağ 😬 doktorum magvital (magnezyum) verdi yatarken tekrarlıyor ama gün icinde büyük kolaylık sagladı 35+4 olduk
Mrwemn Fadikfs ayni sorunu yaşıyorum bende doktorum magnezyum verdi 3 gundur iciyorum ama ayni sanki gecmiyor bildiginiz ayagim aksıyor :( 34 haftaligiz bizde.
Fadikfs Mrwemn evet penguen gibi yürüyodum şimdi bide topallıyorum gibi 😊masaj falan yapıyorum ama yok
Mrwemn Fadikfs bende yaptiriyorum masaj da gecmiyor korkuyorum hic gecmicek diye hatta bugun esim doktora gotureyim dedi ama film falan cekilmedikten sonra doktor napcak ilacta icemiyoruz
suhedaaa Fadikfs postları okudum da anne adaylarımızın çoğu magnezyum kullanıyormuş bana magnezyum da vermediler sancın ağrın normal turp gibisin deyip gönderiyorlar beni. Yani anlamıyorum ben mi yalan söylüyorum canım acıyor işte daha nasıl anlatabilirim doktorlara 😣🤷🏻♀️
Sans-2020 Fadikfs bendede sol başladı şimdi sağ tarafa da geçti magnezyum eksikliği dedi ama dayanamıyorum naparız bilmem
Merveatay Sans-2020 ben çareyi velbonda buldum. Güzel bı magnezyum hapı içinde d vitamini filan da var
Pisicik63 Fadikfs hamilelik yeli diyolar çok normal benimde oyle oluyo 28+5 yiz bizde doktorum bana çerez muz önerdi ayrica magvital da kullaniyorum