Manyakcadl Lulum kilo almaya başladığınız an başlayın bence.. adına güvenip de Lierac almayın (ben ettim siz etmeyin, çok nemlendirmiyor bana göre) Palmers tümü butter yada Badger in belly butter alın katı yağ olan bunu akşam sürün (butter lar çok yağlı olduğu için gece boyu sizi korur) sabah da mustelanınkini sürersiniz tamamdır (yag çünkü kıyafetinize yapışır kıl olursunuz ) ve de bol su 👌🏻
betul2009_ Lulum lierac kullanmaya başladım 12. Haftadan itibaren 23 deyim karnim çıktı göğüslerim büyüdü hiç çatlak olmadı ilk tupu bitirdim ikinci tupu sipariş verdim hatta. Ben çok memnunum tavsiye ederim.
Rabikk_ Lulum karnın büyüdüğünü fark ettiğin anda başlamalısın. Marka çok önemli değil çok güzel nemli olsun karnın yeterli. Tani ben çok dikkat ettiğim halde çatladım. Bio oil diye bir markavar çatlaklarım henüz doğurmadığım halde soldu. Eğer çatlarsan bu markayı, yağı sakın unutma :)
Tugce_Simsek Canım ben hamile kaldığımı öğrendim ve çatlaklarım oluşmaya başladı. Mustela kullanıyorum hala ve ne kullanırsam kullanayim çok fazla çatlağım var sadece 3 kilo aldığım halde yani isterseniz şimdiden kullanın kremi ama gene de çatlayan çatlıyor bu arada 21 haftalık hamileyim sayısız çatlağım var
Lulum Tugce_Simsek aslında çok anlamlı dimi onların her bir izi annelik için bence çok kıymetli ama işte özgüven de başka birşey ama haklısın çatlayan da çatlayacak yani ne yapsakta
EsraUmt Manyakcadl yoo ben 4. Aydan beri lirac kullanıyorum çok şükür çatlamadım ama yanında 3 litre su içiyorum her banyodan sonra kendimi bilgim bileli bebe yağı Tüm vücut sürüyorum 23+3 tek bir çatlağım yok biraz yapıyor meselesi ve düzenli kullanmak lazım şimdi karnım iyice büyüdüğü için bio oil de sürüyorum karın ve basenlerime
sdkince Şu an 17 haftalık hamileyim daha çatlağı yok şükür hindistancevizi yağı kullanıyorum ama düzenli değil tabi, inşallah çatlaksız bititirm hamileliğimi.
Lulum sdkince ayy inşallah ama benim vücut çok el verisli çatlamaya oyuzden tüm vücutta kullanmak istiyorum
Tugce_Simsek Lulum aynen canım ilk başlarda çok kafama takıyordum bacaklarım hep çatlak olduğu için ama sonra öğrendim ki tedavisi varmış doğumdan sonra tedavisini olacağım o yüzden kafama takmamaya başladım istediği kadar catlasın artık umrumda değil ama mustelayi kullanmaya devam ediyorum 😊
Momster Ben once loccitane marka shea butter aldim harikaydi o icine de loccitane badem yagi kattim cok guzel oldu ama coook cook pahali oluyor. Sonra bu trendyolda bio bisey var onu aldim ama begenmedim. Kendim evde hazirladim inanilmazzzz guzel oldu. Bir cok kaynaktan baktim hatta aktarlar dernegi federesyon baskanina bile ulastim 😅 onceden catlayan yerlerime tabii ki de etki etmedi cunku catlamis tenin geri donusu yok ama kullanmaya basladigimdan beri yeni catlagimda olmadi. Ustelik bir kutu degil aldigim yaglarla muhtemelen 2-3 kutu krem yapabilirim. Yag gibi mi krem gibi mi olsun hepsini ayarlayabiliyorum icindr kimyasal bir sey de yok daha ne olsun
Momster Homeless20 zeytinyagi, shea, hindistan cevizi yagi, kakao yagi, avokado, findik, bugday, uzum cekirdegi, tatli badem yagi, kayisi cekirdegi yagi bunlar var hep
Momster Lulum guzellik salonlarina artik yeni cihazlae geldi oralarda seans seans yapiyorlar tedaviyi caresi var yani artik ama yuzde yuz degil