Seydakrb Dzeyy bende aynı sekılde resmen ve suan 28+3 üz ıkı üç haftadır var agrılar dr bana da magnezyum kalsıyum verdı ama asla ıse yaramıyor 😕😕 uzun süre oturunca kalkınca da agrıyor mesela
Dzeyy Seydakrb rahim kısalığı varmı evet dediğim gbi bende magnezyum kullanıyırum ama çok yorulursam eğer asla fayda etmiyo
Burcuyyy Melek-kaim-15 benimde vajinadan giriyor keskin bi ağrı miğdem den çıkıyor gibi ne den olur bilmiyorum bugün den 5 6 kez oldu
Burcuyyy cptrhb ağrı gibi mi kramp gibi oluyor bende 31.5 haftadayım çok keskin bi kramp var bugündür
Sebi9590 Hilalgc su an 31hafta 1gunluk hamileyim 16haftadan beridir var bende..magnezyum ilaci bile kesmiyo kramplari agrilari
cptrhb Hilalgc Evet seninki biraz erken olmuş benim 30 da başlamıştı ama çokta farkeder mi bilmiyorum
Hande-92 Benim rahim ağzı kısalığı yok ama o haftalarda magnezyum kullanırsanız iyi gelir. Doktora söyledim ben, bebek baskı yaptığı için ağırların olması normal dedi. Sizin erken başlamış biraz normalde 30 lu haftalarda oluyor.
Halimehacin Hilalgc aynı şekilde bende de oluyor. Gece uzun süre tuvalete cikmadigimdan mi kaynaklı diyorum acaba özellikle sağ tarafta oluyor 😓 28. Haftamdayim bu arada son 2 haftadr böyle
Fadikfs Hilalgc bende aynı bir kaç haftadır var vajina kemiklerim ağrıyor sağa sola dönerken ve yerde oturup kalkarken
Hilalgc izmirlih35 22 mm çıkmıştı detaylida sonra başka doktora gittim ilaç felan vermisti 1 hafta sonra kontrole çağırdı 33 mm dedi ama pek inanmadım farklı bi doktordu bu