Matmazelilii Hilalgc Bende de oluyor bende yatakta dönerken bile oluyor ama doktorum bebek büyüdüğü için demişti🌸
Dserin1 Hilalgc hepimiz aynıyız. Bebek baskı yapıyor.. senin biraz erken başlamış sanırım 29-30 gibi başladı benim..
cptrhb Hilalgc O gittikçe daha çok ağrıyor canım 34 haftalığım bende sabah yataktan kalkarken yuvarlanarak anca kalkıyorum kasıklar vajina ağrısından. Bebek baskı yapıyor çünkü
Ezgito Ben de 27 haftaligim 2 hafta önce doktora gittim aynı şekilde söyledim yatarken kalkınca ağrı oluyor diye. Magnezyum kullanmıyordum magnezyum verdi. Şimdi yine ağrı oluyor ama daha az. Tabi herkeste farklı olabilir ağrının sebebi
Hilalgc Ezgito magnezyum bende kullanıyorum ama hala var niye oluyor anlamiyorum ciddi bişey olsa doktor ultroson da görürdü dimi
Ezgito Hilalgc zaten muayeneden sonra magnezyumu verdi. Başka bir problem olsa söyler doktor. Siz yine doktorunuza sorarsınız 🙋🏼♀️
Fadikfs Hilalgc bende aynı bir kaç haftadır var vajina kemiklerim ağrıyor sağa sola dönerken ve yerde oturup kalkarken
Dzeyy Hilalgc ağrı ondan oluyo canım çocuk baskı yapıyo ondan eğer doktorun serklaj önermedyse sürekli yat ilaçlarono düzenli kullan
Ahsend49 Bebek ters duruyor olabilir . Benimki öyle ayakları aşağıda olduğu için bende bişiler çıkacak su akacak gibi hissediyom ayakta durunca oluyordu şimdi hem ayakta durunca hemde lavaboya gidince oluyor . Benim plasentam büyük diye ters duruyor
Melek-kaim-15 Pelvis kemiklerin kendini doğuma hazırladığı için oluyor çatı ağrısıdır muhtemelen doğum yaklaştıkça görülmesi çok normalmis
Burcuyyy Melek-kaim-15 benimde vajinadan giriyor keskin bi ağrı miğdem den çıkıyor gibi ne den olur bilmiyorum bugün den 5 6 kez oldu
Melek-kaim-15 Hilalgc 18-20. Haftada başlayan insanlar var doğuma bebeğin kilo su da etkiliyormuş bu durumu sizin vücut yapınız mesela benim karnım çok çıktı büyük 30. Haftadan itibaren başladı ağrılarım magnezyum u birakmistim başlayınca tekrar hafifledi
Dzeyy Hilalgc yatağa yatarken kalkarken sağa sola dönerken hatta pijamanı giymek için bacağını kaldırırken bile vajinada ağrı olur böyle zorlanma gibi bi ağrı bende öyle oluyodu yani rahim ağzı kısalığı olduğu için oluyo
Seydakrb Dzeyy bende aynı sekılde resmen ve suan 28+3 üz ıkı üç haftadır var agrılar dr bana da magnezyum kalsıyum verdı ama asla ıse yaramıyor 😕😕 uzun süre oturunca kalkınca da agrıyor mesela
Dzeyy Hilalgc yani bende ondan olmuştu serklajdan sonra geçti şimdi son zamanlar olduğu için biraz zorlasam kndmi tekrar aynı ağrıyı hissediyorum sende serklaj yok sanırım daha dikkatli ol o yüzden çocuk büyüdükçe aşağa baskısı daha çok artıyo ondan daha fazla acı hissedebilirsin ama yinede için rahat etsin doktpruna danış
Burcuyyy cptrhb ağrı gibi mi kramp gibi oluyor bende 31.5 haftadayım çok keskin bi kramp var bugündür