Seray123 Bugün 14/9 çıktı doktoru aradım yarın gel dedi ama testlerde temiz kafam allak bullak oldu cidden böyle olan var mı yüksek olup ama gebelik zehirlenmesi protein kaçağı olmayan
irva Seray123 Benim normalim 11/7 bu aralar 12/8 13/8 oluyor.Baş ağrısı da yapıyor baya.İdrarda protein yoktu normalinde.Yarın 24 saatlik idrar vercem.
Evvrim Seray123 benim öyle 1 aydır bugün 35 haftalık oldum artık canım sıkıldı gercekten sürekli sarhoş gibiyim protein kaçağı yok testlerim temiz bişi de yapmıyorum habire yükseliyor sıcaktan sanırım 🥵
Betuloz Seray123 benimde öyle sürekli yatıyorum sersem gibiyim 15/9 ları da görüyor napacaz bilmiyorum
Meriwa Seray123 baya yükseliyo sizin dikkat edin doğum da da sıkıntı yaratır benim 11 lere cıkınca bile doktorum kızıyor dikkat et cnm aman
irva Seray123 Evet benim çıkmıyor o kadar ama doktorum her ihtimale karşı bakmak istedi.Bir de kalp doktoruma gidicem yarın ona gitmemi de söyledi.Tansiyonla beraber nabız da o an yükseliyor deli ediyor beni.😀
irva Seray123 Evet tansiyon kötü bir şeymiş.Hayatım boyunca yaşamadım.Hamilelikte yaşıyorum.Zor valla.
Seray123 Meriwa Sezeryan olacağım bebeğim iri canım doktor da söyledi dikkatli ol diye ama elimden geleni yapıyorum limonlu su denicem iyi diyolar
Pembe-mavi Evvrim tansiyon düşürmek bol bol su için idrara çıkmalısınız. Tuzlu kadar tatlı da önemli ve gece çok ağır yememeye çalışın. Acıktıkça yoğurt tüketebilirsiniz.