Emren Htc_2018 canım bol çiğ badem kaşar peyniri tüket kilosu birazcık az gibi hemen yakalarsın haftanı
M_N_R Htc_2018 Evet canin protein agirlikli beslen.Rabbim sag salim prensedine kavuşmayi kismet etsin in şe ALLAH.🧡💫🤲
Htc_2018 M_N_R Genel olarak protein ağırlıklı besleniyorum aslında ama demekki biraz daha dikkat etmem gerek🤷♀️
egeninincisii Minigimm2020 biz 33 haftalığız bizimki de öyle karın çevresi 32+4 kafa 34 hafta 🤷🏼♀️ doktorum bol su, pekmez ve yoğurt öneriyor. hepsi faydalı şeyler zaten, pekmezi içmiyorsanız sabah akşam bir kaşık tavsiye ederim mutlaka ❤️
Minigimm2020 egeninincisii içmiyorum ortada duruyo ama aklima bile gelmiyo ya ama bundan sonra ins icmeyr calisicam
cicegim01 d190516 doğum seklinizle ilgili bir sey söyledi mi brn normal istiyorum sezeryan yapabilirim dedi
d190516 cicegim01 henüz öyle bişey konuşmadık 🤷♀️Bi dahaki kontrolüm 33+2 haftalıkken o zaman bi sormayı düşünüyorum
Serpil_27 Gonay 32.haftada girecegim cnm kilosı geri bide su azlıgı var bir nst de duruma bakalım dedi doktor