Htc_2018 M_N_R Bana da normal dedi de işte katın çevresi yaklaşık 1 hafta geride o biraz üzdü beni neyse süt muz yiyeyim de kilo aldırayım kızıma 😊
M_N_R Htc_2018 Evet canin protein agirlikli beslen.Rabbim sag salim prensedine kavuşmayi kismet etsin in şe ALLAH.🧡💫🤲
Htc_2018 DilanDag Oy maşallah baya iyi kilosu. Ya ben kendim de küçük yapılıyım heralde genetik faktörler etkili, küçük biraz minnoşum 😊Ama doktor sıkıntı var demedi 🤷♀️
DilanDag Htc_2018 sağlıklı olsunda kilosunun pek bir önemi yok doktor da sorun yok demiş ohh ne güzel sağ salim kucağıniza alırsınız inşallah 😚😚🌼🌼🌼🌸🌸
gkckrkfa18 Bizde tam 30 haftalık olduk ve bugün kontrolümüz vardı. Benim oğluşumunda 4-5 hafta önde gidiyor kafası, karın çevresi, bacak boyu ve genetikmiş. Suyumuz ve kilomuzda biraz fazlaymış. 2298 kg olmuşuz. 😇😅
Htc_2018 gkckrkfa18 AA hakkaten maşallah baya önde gidiyor, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Htc_2018 DilanDag Ay hadi inşallah sonuna kadar gidebiliriz 🙏🏻 Hepimiz evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah…