Es1 Selam kızlar 💕 30+1 .haftamdayım yoğun akıntım şikayetim üzerine test yaptırdım Enfeksiyon çıktı.Eritrosit:4 Lokasit:17 çıktı. 2 kutu fitil (Donaxyl) antibiyotik ( sef 1000mg) verdi ama geçmiyor bitürlü.kaşıntı ve yoğun akıntı.. Tavsiyeniz var mı?
Hope8 Es1 kaşıntı için karbonat önerebilirim vajinanın kaşınan kısımlarına çok içeri olmicak şekilde sürün önce baya yakıyo ama sonra geciyo ve kuru tutun mutlaka ıslak kalmasın ve elbette bol bol su için ☺️
Ikrasltn Es1 benimde 3 haftadr gecmiyo bi türlü şükür simdi kasintim yok fitil verdi ikili ama hala devam ediyor idrarimdan belli carsamba kntrolum var solicem doktora ama alttan bakar die korkuyorum
DilanDag Es1 30 haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı canım benim geçmedi bu haftaya kadar inşallah sana fayda eder geçmiş olsun 😔
hhb53 Angelada özüyle beraber canım onu içtiğimde hiç idrar yolu enfeksiyonu olmamıştım. Bıraktım tekrar enfeksiyonum çıktı 🤦🏼♀️ Bende başlıcam tekrardan çok şifalı içecek
hhb53 Angelada Öncüller %100 Doğal Kızılcık Şerbeti yazarsan cıkar canım eşim bir yerden alıyor ama hatırlamıyorum 🙈
Angelada Aysegulum27_ benim 21 akintim karin ağrım var acaba tahlillerde mi sorun nerde yaptırdınız testi