Damla1995 Tugcngz insallah duzelir oda ckk guzel hamileleik gecirirsin.ben geciremedimnona yaniomn😩 ne ilk hamiellikde nede bunda.bnm hamielleik zor oluyo çozdum artik yani 😖
Tugcngz Damla1995 inşAllah cnm vallahi el agrısından başka şükür şikayetim yok bide ödem tabi ama bu el agrısıda hşc bieşeye benzemiyor dogumdan sonra gecer diyolar bakalm inşAllah doguma kadar nasıl dayanacaksam
Tstnptt Damla1995 😊 inşallah düşündüğümüz kadar kolay olurr yarın Senin gelsin pazartesi de bnm gelsin inşallah da bir avaz da doğusalımm🤲🤲😊
Tstnptt Damla1995 inşallah canım bak kız yarın sancın tutar doğurursun fln beni unutma duan da sonra da hemen haber ver doğurdum diye duamız tutmuştur belki bnde pazartesiye hazırlanıyımm😊😊
Ikrasltn Damla1995 Bizde son adet tarihine göre 28+5 olduk 25 ocak son adet tarihimiz ultrasonda bazen 1hafta önde cikabiliyoruz cinsiyetimiz kız 👩 25 yaşındayım bu kadar 💞💞
Damla1995 Ikrasltn bnde 25 Ysindayim ikinci hamilelgm 3 hfta snra kucagimda olmasi lazin insallah ama erken gelsib diye de dualardayim 😅😅