Damla1995 Tstnptt yani varda hepsi normalmis abirmal olan br danci yokmus suanlik bakalim 5 gun sonraya yine kontrolum var
Tstnptt Damla1995 nst de çıkıyor mu o sancılar bnm daha 2 3 kere yalancı sancım oldum gece bel ağrım vardı biraz geçen cuma nstde 25 30 sancı çıktı ama hissetmiyorum tabii😊
Damla1995 Tstnptt hersey normal dedi iyi gunlerin bile dedi güldü 😩 cikmadi hic bisi oysaki kesin cikar diyodum 🤨
Tstnptt Damla1995 bende kesin çıkmaz diyordum valla çıktı bakalım bu cuma çıkacak mıı kilosu nasıl bebişin
Damla1995 Tstnptt insallah bu hafta cikar bendede sanci 37+2 suan 😩 ilk oglumda 38 haftaydi sancim.gorunuodu 39 da da sancilanmisdim dogumum olmusdu. 36 haftalik 3 kiloydu suan bilmiorm 5 gun sonra gidicem
Tstnptt Damla1995 Bn şimdi 36+6 yarın 37 de kontoll 35de 2800 demişti çok kilolu olursa sezeryan demişti merak ediyorum o yüzden kaç kilo olduğunuu inşallah hepimiz bir avazda ağrısız sızısız kesisisz dikişsiz yavrularımıza kavuşuruz
Damla1995 Tstnptt fazla kilolu olmaz en fzla 3 500 olur acilmada sorun yasamazsan normal dogar seninki. Benm ilk oglan 3.400 le normal ve dikissiz dogdu. Bunu bekliyorum bakalim ne olacak 😇
Tstnptt Damla1995 maşallah ne güzel valla şuan bişey bilmeden bekliyorum ya rahatım sancılar la Bi şekilde doğurucam flan diyorum ama inşallah herşey yolunda gider
Damla1995 Tugcngz insallah duzelir oda ckk guzel hamileleik gecirirsin.ben geciremedimnona yaniomn😩 ne ilk hamiellikde nede bunda.bnm hamielleik zor oluyo çozdum artik yani 😖
Damla1995 Tstnptt gider allahin izniyle bi bakmisin sancin gelmis vi bakmissin kucaginda 😇ooy yarin sancim gelsede dogursaam 🤪
Tstnptt Damla1995 😊 inşallah düşündüğümüz kadar kolay olurr yarın Senin gelsin pazartesi de bnm gelsin inşallah da bir avaz da doğusalımm🤲🤲😊