MiniKaya SnFk soğuk su içince biryere toplanıyor canım böbrek ultrosonu çekilecektim idrara sıkışık olmam gerekti 3 şişe su içtim ultroson masasına bir uzandımki sağ taraföda sanki bir top vardı 😀
SnFk MiniKaya aa kız benimki soğuk bişeyler içince ittirmeye başlıyor. Çok uzun süre uzanınca toplanıyo bi yere. Demek ki her bebek farklı 😂
MiniKaya SnFk aynen öyle canım çokta hareketli olmasın detaylıda doktor rahat muayene edemiyor diyolar kafam karıştı 😀
SnFk MiniKaya valla ben girmedim detaylıya doktor pek gerek duymadı hatıra kalmasını istersen gir dedi sadece
MiniKaya SnFk benim bebişimin hem cinsiyeti tam net değil hem yüzünü falan çok merak ediyorm renklide görmek istiyorm ve tabi sağlıklı olduğunu duymak endişelenmemi engellicek inşallah biraz evhamlıyım sanırım
SnFk MiniKaya hepimiz evhamlıyız o konu da ya. Üstelik ilk gebelikse 2 saat hareket etmediği zaman aklımızı oynatacak gibi oluyoruz. Bilmiyorum güveniyorum doktoruma sanırım.
Duygukc MiniKaya bende 30+4 üm sadece çikolatayı sevmiyor oğluşum ama bitterli çikolata yiyince hiç durmuyor bence dene sende canım 😊😊
buseyusuf27 MiniKaya 😁bılmem cnm bızımkıde yeme soguk bısey cocuk üşür diyor 🤣🤣 kayınvalıdem ıste eskı kafalar
MiniKaya buseyusuf27 ozaman çay içincede yanıyo çocuk 😀 torunlarına kıyamıyolar canım bence başka açıklaması yok 😀
buseyusuf27 MiniKaya 😁😁 belkıde ben cay ıcmıyorum valla kahve vs de ıcmıyorum ılac kullanmadığım için vucutdakı vıtamını demırı eksıtmesin dıye sadece su ıcıyorm 😊
fosforlukalem MiniKaya biz de dondurma çok seviyoruz. Ama soğuk diye sanırım. Soğuk su içince de çok hareketleniyor, deneyin isterseniz
fosforlukalem MiniKaya ilginç 😅 ben soğuk su içince hareketleniyor. Şimdi son zamanlarımızdayız bir de hıçkırık eklendi. Genelde ılık içerim ama olur da soğuk içersem hıçkırık tutuyor 😅 size de başka bişey bulmak lazım 😊
Busra4122 tubik_ bende 21 haftalığım ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum basıl oluyor kendini baya belli ediyormu
MiniKaya Busra4122 canım ilk hamilelikte 25 e kadar hissedilmeyebiliyormuş endişelnme hissedersn inşallah yakın zamanda 🤲🏼🌸