Meltem3925 Doguma 48 gun kaldi benim cok fazla karin agrim ve mide bulantim basladi son gunlerde. Bebegim en son dogum pozisyonu almamisti ters duruyodu. Acaba dondude mi bu sekilde basladi agri ve bulanti
Yasmiiinn Meltem3925 benimde 28 gün kaldı benimde miğde bulantilarim.ara ara karın ağrılarım adet olcakmisim gibi ağrılarım artmaya başladı doktorum normal dedi yarında randevum var bakalım tekrar soracağım.ne diyecek 🤷 Allah yardımcımız olsun bı avazda kurtarsın rabbim ins ❤️🤲
DeReNAsYa Meltem3925 hic belirti agri sizi olmadgi icin heyecanda kalmadi normal olarak yarin kontrlum var bakalim aciklik falan ciksada yatis verse bari diyorum 😑
Gulsevin Meltem3925 hepsi var şöyle. Heyecan oğlumu görecem diye var. Ben kimseyi böyle beklemedim hayatımda. Korku da canım yanacak falan diye değil. Sağ sağlim kucağıma alayım başka bişe istemiyorum beni sancı falan korkutmuyor yoksa.
Cinarismom Azracan yaa benimde tüpbebek ama normal çok istiyorum henüz bu konuda konuşmadık doktorumla sizin herhangi bir risk falan varmı peki
tugbaayaz Meltem3925 bizimde son 24 günümüz var bebeğim doğum pozisyonunda yalancı sancılarım var karnım taş gibi oluyor bebeğim toplanıyor sürekli zaten sıcak uyku namına bişey kalmadı artık bi an önce gelsin minnoşum istiyorum 🤲😊
Azracan Cinarismom sağlıkla alalım kucağımıza inşallah canım yok bi riskim ama kıymetli bebek olduğu için riske atmayalım deyince bide benim 13 seneden sonra olunca canım bende korktum ok dedim 🥰
M_N_R Meltem3925 33+3um benimde ara sira karin agrilarin oluyo adet olucakmişim gibi.Mide bulantisida baş agrisiyla geliyi.Alakasi var midir bilmem ama bebegim dogum pozisyonunda.