DidemVadatAkku FatmaAkdemirErdoan Her gittiğinde bebek kendini saklamış onlarda kız demişler 😅 3 oğlandan sonra bu kız diye sevinirken oda erkek oldu🙈
MerveSara Ve 12. Haftada erkek denildi , şimdi 14. Haftadayız , dün başka bir doktora çok iyi bir doktor dediler diye gittim, Doktor şu an belli olmaz ki kızda da aynı çıkıntı var erkekte de,16. Haftadan önce netleşmez dedi . Hatta baya tıbbi anlattı çıkıntı üzerinden ,Kaldım öyle 😱 ben baya erkek annesi moduna girip , ilan ettim sosyal medya hesaplarından erkek anasıyım diye 🤣🤣 Bekliyorum şimdi Mayısın 14 ünü😝
FatmaAkdemirErdoan MerveSara haha canımsın ya ay bende aileme eşimin ailesine falan söyledim oğlum falan diyo eşimde ama sinirleniyorum daha belli değil kızsa oğlum deme kızıma diye 😂😂😂bu bekleyiş bu heyecan bunların bile ayrı bi tadı var ya
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan kesinlikle 1 aya kadar değiştirme şansınz oluyor çünkü.içinizde varsa ertelemeyin sevincnizi,heyeacnınızı yaşayın☺
FatmaAkdemirErdoan MuratZeynepDiner aynen valla benim hiç aklıma gelmemişti o çok teşekkür ederim beğendiğim şeyleri alırım en azından 😂😂
MerveSara FatmaAkdemirErdoan Bence hala erkek anasıyım ama netleşsin bakalım🤗 hayırlısıyla alalım da kucaklarımıza , hiç önemli değil mavi mi pembe mi ?😍😍
FatmaAkdemirErdoan MerveSara kesinlikle canım çok haklısın rabbim hiç birimizin sevincini eksik yada yarım bırakmasın inşallah
AyeGlKarabulut FatmaAkdemirErdoan güzel heyecanlar tadını çıkaralım zaman çabuk geçiyor ilk oğlumdaki heyecanım hala aklıöda ve tekrar tekrar yaşamk ta çok gğzrl ☺