MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan bende 2li testimde öğrenmiştim doktor %80 erkek dedi ve değişmedi
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan 11+5 günlüktü doktorum erkekte yanılma payı kızlara göre daha az oluyor dedi.erkeklerde organlar kızlara göre daha erken tamamlanyormus.bu nedenle değişme ihtimali vermyorm ama yinede %80 diyeym demişti
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan bende cok meraklıydım cinsiyet ayrımım kesinlikle yoktu bazen pembe alasım gelıodu bazen mavi☺ayrıntılaya kadar da beklemene gerek yok genelde 14.15 haftada kesinleşyor zaten.ben 12. haftamda %80 dıe öğrendm 14 te %100 dedi doktorum
hilaldmr Banada 11 haftalikken cikintisi var gbi dedi , 1 hafta sonra kontrolüm var bende sizler gibi çok sabirsizim🤗
FatmaAkdemirErdoan hilaldmr iyi maşallah canım bizede haber et sonucu hayırlısıyla kucağına al inşallah
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan değişmedi 14.haftamda kesinleşti.erkek bebeklerde cok fazla yanılma olmuyormus erkektir sizinkide muhtemelen☺
hilaldmr FatmaAkdemirErdoan amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalım bebeklerimizi 🤗peki siz gönlünüzden birşey hissediyormusunuz, anneler hisseder diyorlar 😁
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan tabiki 12.haftasında basladım değişim fişlerinide aldım olurda bir ihtimal değişirse pembelere değiştirirm die😂32 haftalık olduk tatlım biz coğu şeyi tamamlamdı darısı başına
FatmaAkdemirErdoan MuratZeynepDiner ay bilmiyorum ya ama bir an önce %100 neyse cinsiyeti söyleselerde bende rahatlasam ay eskiler 9 ay nasıl dayanıyorlarmış ya düşünsenize
Lily FatmaAkdemirErdoan ben☝🏼12.haftada %80 erkek dedi doktorum 16.haftada da erkeğe benziyo dedi 20.haftada ayrıntılı ultrasonda kız dedi şu an 35.haftadayız hala doktorla şakalaşıyoruz hala kız mı bi değişiklik var mı diye😂
FatmaAkdemirErdoan MuratZeynepDiner ay maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aslında mantıklıymış çok sevip dayanamadıklarımı alırım değişim fişinide alırım değiştiririm
FatmaAkdemirErdoan hilaldmr yok valla canım ben hiçbişe hissedemiyorum ya herkes bi yorumda bulunuyor ama benim içimden bişe gelmiyo malesef
DidemVadatAkku FatmaAkdemirErdoan Evet çıkabiliyor benim ablam doğumuna kadar kız biliyordu ama erkek oldu😅 çikolata yersen gösterir kendini hem harekette eder 🙈
DidemVadatAkku FatmaAkdemirErdoan Her gittiğinde bebek kendini saklamış onlarda kız demişler 😅 3 oğlandan sonra bu kız diye sevinirken oda erkek oldu🙈
MuratZeynepDiner FatmaAkdemirErdoan kesinlikle 1 aya kadar değiştirme şansınz oluyor çünkü.içinizde varsa ertelemeyin sevincnizi,heyeacnınızı yaşayın☺