annee27 Sumru hic deme oysaki bitanede siyah gri aldim onu ozel yerlerde kullanip bu pembeyi arkadaslarima giderken kullanmak istiyorum lacivertte alirsam bebek arabamla uyumlu olacakk 🤣🤣🤣🤣🤣 esim görse su yaziyi bana ne der acaba 🙈😂😂😂
annee27 Gcl14 cnm kampanya var diye ekstra ekledm bn 59.99 yaziyordu etkette usttede 100 tl uzeri 20 tl yaziyordu bende alisverisimi hesapladm 102 lira ekstra da onu ekledm 122 lira fln odedim ciktm fatura vermedler bana bakamadim cunku sistemde sknti vardi. Ama ben alali 3 hafta olacak
Sumru Gcl14 canım orda durum şu indirimi diğer aldıklarınıza yayıyorlardır yani şöyle atıyorum 30 TL lik aldığınız bir ürünü 38 olarak 40 tllik aldığınız birşeyi 50 TL olarak gösterip çantanın indirimini diğer ürünlere yaymışlar çantayı da olduğu fiyatta göstermişler faturada yani herhangi bir yanlışlık yok merak etmeyin.. aldığınız ürünlere bakın dediğim gibi olması gerek değilse şubeyi arabilirsiniz
Sedley nisemom 135 tl ye aldım 3 güne elime ulaştı çok harika ilgililer şeffaf kargoyla geldi bana. Arkasında kolay ulaşım gözüde var kumaşı zaten bir harika parasına değer yani
Sfk55 mikican https://www.elelebaby.com/elelelife-nolita-anne-bebek-bakim-cantasi-siyah-gri-pd-nlt-pt25 burdan bu cantayı aldım canım
Sumru wangel yaklaşık iki hafta önce e bebek mağazasına gitmiştik 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olduğunu söylediler gayrette güzel çanta ama mağazalarda geçerliydi
mikican Sfk55 evet canım benim begendiğimde buydu kendi sitesinde daha ucuzmuş gerçekten. Genişliği falan nasıl içini doldurdun mu acaba?
yusra-60 Sfk55 merhaba bende sürekli bu çantaya bakıp duruyorum almayı düşünüyorum ama kararsızım siz memnun kaldınız mı çantadan ? Bir de kalitesi nasıl ?
akcayaanneoluyorum Skiphop markasının çantasını yurtdışından annem getirmişti, bulabilirsiniz burada mutlaka alın. Türkiye’den çekilmiş diye duydum, ama çanta çoook iyi 🙏🏻
askdunyam Civilde indirim varken aldım stylo. Kullanışlı görünüyor. Markayı sen bilirsin ama tavsiyem fermuar yerinde tel desteği olup dik duranlardan alman. İçinde aradığını bulması çok çok kolay diğerlerinin bildiğimiz sırt çantasından pek farkı yok.
Sfk55 yusra-60 henüz kullanmadm ama ben cok begndm kalitesi falan iyi. Kullanan bir kac arkdsm vardı memnunlardı 🙈
Cnsbll nisemom ben ilk oğluma adidastan sort cantası almiştim.ikinci oğluma ebebekten aldım.suan indirimde