nisemom Merhabalar anneler çantanızı aldinız mı? Aldıysanız nerden ne kadara aldınız ve collinabag instegram sayfasından bir şey aldınız mı
mikican nisemom trendyoldan Elele Life Nolita Anne Bebek Bakım Çantası almayı düşünüyorum henüz almadım ama bakalım başka neler önercekler
Sedley nisemom Ben canta_markett sayfasından aldım biraz pahalı ama kalitesine değer bence canım bi bak istersen yuyu marka
Betim nisemom Thepack aldım trendyoldan 100 liraya .. yıkadım da rengi akmadı bozulmadı büyük de memnunum ☺️☺️
Sfk55 mikican ben elele baby den almstm sanrım aynı csntadsn bahsedyrz henuz kullanmadım ama cok kullanslı ve cok da guzel geldi
nisemom Sedley çok beğendim benim bahsettiğim sitedeki çantalarda da ayni sorunsuz teslim aldınız mı bir de ben fiyat sordum daha yanıt gelmedi siz kaça aldınız treneyol da219 tl
annee27 Bi tane ebebekten 100 tl uzeri alisverise 60 tllik cantayi 20 tlye aldm birtanede farkli yerden 90 tl lik cantayi 75 tlye pazarlikla zorla aldim 🤣🤣
Sumru annee27 bende Ee bebekte 100 TL alışverişe 60 TL lik çantayı 20 TL ye alanlardanım 😂 ama bir tane daha almak istiyorum 😂😂
Sedley nisemom 135 tl ye aldım 3 güne elime ulaştı çok harika ilgililer şeffaf kargoyla geldi bana. Arkasında kolay ulaşım gözüde var kumaşı zaten bir harika parasına değer yani
Minikbirkalp Sürekli çanta aldığım bi mağaza var martello die ordan aldım ben henüz kullanmadım ama 110 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam baya kullanışlı ama
Dildare Merhaba. Ben de trendyoldan the kangaroo bag marka aldım şu anda 148 tl henüz gelmedi kalitesi hakkında yorum yapamıyorum ama fotoğraflarından fonksiyonel göründü.
Sumru wangel yaklaşık iki hafta önce e bebek mağazasına gitmiştik 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olduğunu söylediler gayrette güzel çanta ama mağazalarda geçerliydi