6- 9. Haftaya kadar her gün öğürdün kustum halsizdim. Son kontrolümde durumu anlattım. Prilam verdi gece yatmadan iç dedi. 3 gündür kullanıyorum daha hiç öğürmedim. Kusmadım. Akşam çok erken içme. Ben mesela bu sabah 6 gibi içtim tüm gün beni rahat ettirsin diye. Şu an gayet iyiyim.
Prilam kullanan var mı 😞
aselelif06 canım hiçbir zararı yok kullanabilirsin. 7. Haftamda başlamıştı bulantım günde 3 tane içtim ama kusacaksan kusuyosun yani içmeme rağmen günde 3 kez kustum.
aselelif06 bende kullanıyorum. Gece 2 tane sadece. Yine bulantı oluyor ama sadece açken ve koku hassasiyeti sebebi ile oluyor. Çok uzun sürmüyor.
icegul evet ben de gece içtim tek adet ama dolabın kapağını açar açmaz koku geldi sanki boş ögürdüm asla mutfağa giremiyorum
aselelif06 BENDE 9 HAFTALIĞIM CANIM 7. HAFTADAN BERİ KULLANIYORUM AMA ÇOK UYKU YAPIYOR
aselelif06 kullanabilirsin ben prilam sayesinde yiyebildim biseyler yoksa hastanelik oluyordum
plnmir tatlım ben geceleri bi tane alıyorum heralde bende uyku yapmıyor valla ne bilim umarım hepimizin geçer. Çünkü çok açım 😞
aselelif06 bende hergün yaşıyorum ama sadece karnım açken
aselelif06 ben 10 haftalığım 6. Haftadan beri kullanıyorum kullansamda kusuyorum ama günde bir defaya düşürdü önceden her dk kusuyordum prilam sayesinde azcık yemek yiyebiliyorum sadece
aselelif06 canım bende akşamları 1 tane içiyorum gün içerisinde çalıştığım için içmiyorum yoksa hemen uyuyorum :)
36 haftaligim hala geceleri bı tane iciyorum 😊
aselelif06 kesinlikle kullanmalısın ben 4 aydan fazla kullandım bulantılarımda hafifleme oldu günüm rahat geçti en azından içmediğim zaman günüm berbat ve kusarak geçiyordu