Tibektas 1m2u3r ilk hamileliğin, 27+1 oldum , yorgunluk ara ara tansiyon düzensizliği ve ayak yanması dışında elhamdülillah bir problemim yok , bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik oldu diyebilirim
Sezensu 1m2u3r En büyük biziz sanırım 28+1 ile 1 kasım görünüyoruz belki ekim bebişi oluruz 🥰 cinsiyetimiz kız hamilelik rahat geçiyor şükür 🙏🏻
Lalammm Kizlar karniniz sertlesiomu bebek bugundur kndini hwp topluyor bir saga bir sola tas gbi oluyor sizlerdede oluyormu
Tibektas Lalammm hep sağa gidip orda toplanıyor 😍 biraz okşayıp sevince düzeltiyor geri kendini oyun oldu artık bizim için 🙂🤩
Lalammm 1m2u3r 25 cnm bu ara baya olmaya basladidafazla surmuo gecio ama bildin tek rtarafda tas gbi oluyo dger taraf yunusak elimi koyuym oynuym acilio snra
Lalammm Tibektas evet cnm ya bnmde genelde sagda tas kesilio normalmi die merak ettm kac kaftaliksn cnm sn bn 25
Prensesimm77 Benimde kız ❤26.haftadayız havaların sicak olmasi ve hala sürekli uyuma isteği dışında pek bi şikayetim yok çok şükür
buseyusuf27 1m2u3r maşallh 😁 bnmde ilk kızım olacak 25+2 geceleri cok hareketliyiz 🧿 gündüz uykucu son 3 ay rabbım tek nefeste kurtarsın hepmzı
1m2u3r sevval5481 canım neden şimdiye kadar belli olmadı cinsiyet i benim 12 haftalık belli oldu kesin değil di ama benziyor dedi 17 haftalık kesinleşti