1m2u3r Kızlar benim 4. Gebeliğim 23+2 haftalık oldum çok zor geçiyor ağrılarım çok var cinsiyeti mizde erkek Allah kısmet ederse
feamtrmea 1m2u3r 24+4 ten merhaba bizim de ilki kızdı ikincisi erkek nasipse bakalım 🤲🏻 nefes darlığı çok yaşıyorum şükürki mide bulantılarım geçti ve artık hızla kilo almaya başladım daha alışveriş yapmadım hiç😄
bebegim_28 1m2u3r 24+1 olduk çok şükür kızımızı bekliyoruz Allah nasip ederse 🤲 şimdilik bel ağrılarım var kalça üstü onun dışında bulantılarım düzeldi 😊
theAna Cinsiyet erkek 💙 mide bulantıları oluyor arada ve uyku problemleri onun dışında bir sorun yok şükür. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
Ahsend49 Bizimki kız . 1 hafta gerilik görülüyor 25 e girecektim 24 e girdik gözüküyor . Uyku dışında ve geriliği dışında bi sıkıntj yok gibi
35ebrar35 Sezaryan olcagi icin kasim ayo olur bnmde cinsiyetimiz erkek mide bulanti ve agrilarimiz asiri var karnmda top tasiyorum sanki cnm birde cok hareketliyiz
IincciI Benim ki kız 🌸 23+1 deyiz özellikle geceleri uzanırken çok hareketli bebişim, hamileliğimde çok şükür rahat geçiyor 🙏🏼🧿
Yarim_Kilo_Kiyma Haftayız hamd olsun . Mide yanmaları hafifledi, mide bulantıları geçti. Bel ağrıları başladı ufaktan. Ve şişmeye başladım 🤣Yakışıklımızı bekliyoruz🧿☺️
Semrafasulyem 25.haftadayız kızlar benimde kızım olucak kasımın ilk haftası inş doğum benimde uzanınca çok harketli 3. Gebeligim
Damlaayz04 24+6 insAllah 24 Kasım son tarih sağlıkla gelirler insAllah erkek bebisimizi Ömer Asafikizi bekliyoruz🥰
Busra4122 Haftalık bulantılarım azaldı sırt agrısı oluyor arasıra birde nefes nefese kalıyorum şanlı doğuracak ğibi oluyorum gün içinde