Edamusaali 16 hftaligz ama sdce 1 kilo aldm cok da yiyorm ya onmli olan bebismn kilo almsi tbide bu drumda norml mi szce kzlar 🤔
Estur Edamusaali amaaaan kız sende dert ettiğin şeye bak 😂😂😂 bebeğin kaç gr sen ona bak canım zaten şu zamandan sonra başlarsın almaya merak etme 😝
hande123 Edamusaali o haftalarda bir kilo almayan bile var bebek kanından besleniyor kilo alman bebeğe kilo aldıran bişey değil canım hatta almamak daha iyi
Edamusaali Ceylanyusuf netten bkiyorm 3 ayda 3 yda 5 kilo alnmsi grekiyo fln yziyo bnde 1 olnca sorn war sndm
Denizim Edamusaali 😂 bende boyle sayikliyordum bu haftalarda ,20.haftadan sonra bir fil istahi geliyor dikkat et ben suan30.haftadayim 12kilo aldim🙈
Estur Edamusaali az değil canım merak etme ama ben sevmediğim halde bebeğim kilo alsın diye çok şey yiyorum. Kaşar peynir ve muz bol bol ye çoook faydasını gördük. Kuruyemiş süt peynir sebze meyve bunların hepsi bebeğine çok faydalı ☺
brglazgn Edamusaali kaşar muz yumurta süt ben muzu sütü karıştırıp içine biraz bal döküyorum. Kaşar peynir de besleyiciymiş. Bunlar senden çok bebeğe yarar 🤗
ZozanKorkmaz İlk 3 ay hic kilo almamistim. bende sevinip duruyordum suan 28 haftaligim aldigim kilo 14 😄