Duygukc Bernagokhan yerden yere değişiyor canım 30 haftaya kadar hep özele gittim eşimi de içeri aldılar
Hcrsrknilay14 Ozele gidiyorum bende benimde eşimi basından beri alıyor içeriye35 haftalığım ikinci bir ekran var oradan izleyebiliyor birde mesafeyi koruyarak tabiki hastaneden hastaneye değişebilir ama 🤷🏻♀️
Busraveminisi1 Bernagokhan bir kişi oluyor sadece canım genelde eşim oluyor ailemde çok istedi ama doktorum tek kişi dediği için göremediler
Aygul01 Bernagokhan hastaneden hastaneye değişiyor bazi hastanelerinin yönetimi izin vermiyor. Ben suan 2 tane ozel hastaneye gidiyorum. Eşimi birine alıyorlar diğerine almıyorlar🤷🏻♀️
Dilos1645 Bernagokhan pandemiden öncesinde annem babam üçümüzün girdiği bile oldu ama şimdi pandemiden dolayı gittiğim hastanede sadece hastayı içeri alıyorlar
Susam06 Bernagokhan Eski gittigim hastane de izin vermiyorlar diye hastanemi degistirdim simdi ki hastanemde izin veriyolar bi sıkıntı yasamıyorum 😊
Huriyeolgn Benim doktorumda izin veriyor canım babasının da bebeği görmeye hakkı olduğunu düşünüyorum maske takıp mesafeyi koruduktan sonra sıkıntı yok bızde
Sndserl Bernagokhan benim bugün randevum vardı gittim hastaneye bu zamana kadar sadece beni alıyorlardı ilk defa bu muayene de 2 kişi alıyoruz içeri dediler eşim girdi
3evlat1anne Bernagokhan kendi doktorum Maaile alıyor diğer doktorlar sadece bir kişi alıyor öyle denk geldi bana
Mommy2b Bernagokhan hastaneye ve hastanenin yoğunluğuna bağlı sanırım bu. Ulus livde 2 kişiyle girmiştim ilk muayeneme ancak Nisa hastanesinde almıyorlar mesela