Bernagokhan Kızlar özel hastane de muane esnasında yanınıza yakınların girmesine izin veriyorlar mı bu süreçte
Purplee Bernagokhan hayır kesinlikle, kalp atışını duymaya cinsiyetini öğrenmeye bile eşimi almadılar
PnrBS Bernagokhan ben annem ve eşimle girdim en son özel hastanede. Öncesinde de hep eşimle gittim aldılar. Mesafeli maskeli olunca bi şey olmadı. Ama doktora göre değişiyorsa bilemem🤷♀️
Mineee123 Bizi de aldılar canım eşim annem kaynanam filan gidiyoruz mutlaka her muayenede 3 kişi oluyoruz 😂 Doktor bir şey demiyor ama hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor daha önce de özele gidiyordum ama kimseye almıyordu odaya eşimi de
monaroza Bernagokhan Benim doktorum da alıyo şimdiye kadar eşimle gittim sadece zaten o da girdi benimle beraber gördü hep bebeğimizi ama mesafeye dikkat ediliyo tabi ikinci bi ekran koyulmuş ordan bakıyolar
tugbaayaz Bernagokhan ben ya eşimle ya arkadaşımla gidiyorum hep hatta geçen hafta iki arkadaşımla gittim doktor ikisinide içeri aldı ama usg odasına sadece birini aldı video çekmesi için oda küçük diye almadı oraya hiç bi sorunda çıkarmıyor her gittiğimde
Merii33 Bernagokhan ben hep eşimle gidiyorum alıyor doktorum hatta Bi defa eşim ben arkadaşım gitmiştik yine aldı 🤷♀️
Melisim Bernagokhan evet alıyorlar canım ben eşimle gidiyorum her anına beraber şahit oluyoruz bebeğimizin ilk muayeneye esim girmek istemedi sonra doktor gelebilirsin dedi o zamandan beri benimle girer
Dserin1 Bernagokhan almıyorlar.. koronadan önce kalp atışı için eşim bir kez girdi muayeneye.. bi daha da giremedi hiç☹️