Tlay_han Ankara da devlet hastanesinde ayrintili ultrason yaptiranlar ( zekayi tahir burak hastanesi)
Maide Bende yaptirdim canim ama imkanin varsa iyi bir doktora git derim cunku ben gittigime pisman oldum.
Maide Tlay_han canim ben zubeyde ye gittim bir dovmedigi kaldi ayrintili ultrasyon diye cinsiyetini ogreniriz dedik kapiya cinsiyet icin israr etmeyiniz diye yazi asmislar yani anlayacagin hic birsey anlamadim goremedim bile kuzumu
Tlay_han Maide ne kadar anlayissiz insanlar var iyi diktorla karsilasmak gercekten şans işi ben sincanda nafiz koröze gittim bugra coşkun 15.haftamda soyledi
delettdmom66 Bn 2 hastane yaptırdım biri ankara egitim araştrma diyeri cebeci tip fakültesi Ankara egitim cinsiyet sylemedi tip da ögrendm cinsiyeti
Aysenaz Tlay_han gata ya geldi buğra hoca banada 15.haftada söyledi çok iyi doktor biraz ilgisiz dursada
delettdmom66 Tlay_han cebeci de takibin oluyo onlar veriyo randevuyu ankara eğitimde bn kese bebeği görmek içn gitmstm sadece ozamn 6. Hafta verdi randevuyu 20.haftamda girdm ultrasona canm kaç haftalıksn sen
delettdmom66 Tlay_han 19 haftaya kadar alıyo cebeci tıp online randevu ya üye ol hemn al muaneden sonra verirler randevuyu ayrıntılı ultrason içn