• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

icegul Doktorunuz size neler yapmanız gerektiğinin bilgisini verecektir 😊🙏

Yelizmsl
Merhaba ben 14+3 deyim ve benim karnimin sol tarafı ağrıyor nefes alırken ve eğilirken sadece bugün öyle oldu üşütmüş olabilir miyim veya neden

Zeynep-mina 2 3 günü bulur rahim kendini toparladığı için ağrın da olabilir bunlar gayet normal 🙏❤️

Naz-123- Bu konuda doktorunuza danışın ilaç tedavisinde bulunabilir 😊🙏

Merhaba ben 38 haftalik hamileyim kasiklarimda ve bacak aramda yogun bir agri var neden olabilir bu acaba😊

Havvis ağrılarınız kaç dakikada bir oluyor ve kadar kadar sürüyor 5 dakika bir oluyorsa ve 5 dakikanın altında da oluyorsa aktif doğum sancısıdır hastaneye gidin derim nstde bakılsın ❤️😊

39+5 günlük hamileyimm yuruyemiyorum aşırı ağrım oluyo bu haftaga girdiğimden beli kasilmalarim artmış özelikle geceleri ama ne Nisan ne de su gelmedi 😣

Hulyaawc kesiyi hiç düşünme doğum anında olduğundan anlamıyorsun bile ama dikilirken çok ağrı yapıyor dilerm sende daha az olur 🌸🤲🏻

Gün icersinde sürekli olan bir agri adet sancisi gibi ilk gebeligim o yuzden hic bilmiorum dogum sancisi nasil oluyor 😊

Yelizmsl hemşirecim bende Gebze’de oturuyorum buraya yeni taşındım ve hastaneleri yeni öğreniyorum 4 yer gezdim açıkçası en son medara gittim Mine atlı ya sen Gebze de hangi doktoru veya doğum için nereyi önerirsin cevaplarsan çok sevinirim

Merhaba..Öncelikle sorularımıza bu şekilde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim☺️benim göğüs ucumun biri normal öbürü yan şekilde duruyor içe çökük değil sadece şekli yan duruyor emzirmeye olumsuz bı etkisi olur mu bunun ?

Detaylı ultrasonda bebeğim de böbregınde idrar bırıkmesi varmış az mıktarda genelde erkek cocuklarında oluyormus sıkıntı olurmu ne yapmamz lazım ikili taramada bu sıkıntı cıkmamıstı

Hayırlı geceler bende 36 +5 oldum 34. Haftada 2 cm açılmam vardı bu hafta özellikle vajinamda çok ağrı hissediyorum yürürken yatarken çok zorlanıyorum açılmam artmış olabilir mi ve artık doğum gerçekleşse bebek için riski olur mu

Yelizmsl merhabalar . Bende lavmanı merak ediyorum. Normal doğum istiyorum . 38. Haftadayız . Doğuma eşim de girecek inşallah ama bu lavman nasıl bişey acaba . Mutlaka yapılıyor mu

Karadagn düzenli bir şeklide oluyorsa hastaneye gidin beklemeyin nst de anlaşılır ne olduğu 🙏😊