aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl çok tsk ederim saolun peki tamamen normale dönmesi ne kadar sürer
Zeynep-mina 2 3 günü bulur rahim kendini toparladığı için ağrın da olabilir bunlar gayet normal 🙏❤️
Yelizmsl çok saolun iyi geceler ❤️
Merhaba ben 38 haftalik hamileyim kasiklarimda ve bacak aramda yogun bir agri var neden olabilir bu acaba😊
39+5 günlük hamileyimm yuruyemiyorum aşırı ağrım oluyo bu haftaga girdiğimden beli kasilmalarim artmış özelikle geceleri ama ne Nisan ne de su gelmedi 😣
Gün icersinde sürekli olan bir agri adet sancisi gibi ilk gebeligim o yuzden hic bilmiorum dogum sancisi nasil oluyor 😊
Merhaba..Öncelikle sorularımıza bu şekilde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim☺️benim göğüs ucumun biri normal öbürü yan şekilde duruyor içe çökük değil sadece şekli yan duruyor emzirmeye olumsuz bı etkisi olur mu bunun ?
Detaylı ultrasonda bebeğim de böbregınde idrar bırıkmesi varmış az mıktarda genelde erkek cocuklarında oluyormus sıkıntı olurmu ne yapmamz lazım ikili taramada bu sıkıntı cıkmamıstı
Hayırlı geceler bende 36 +5 oldum 34. Haftada 2 cm açılmam vardı bu hafta özellikle vajinamda çok ağrı hissediyorum yürürken yatarken çok zorlanıyorum açılmam artmış olabilir mi ve artık doğum gerçekleşse bebek için riski olur mu
Yelizmsl merhabalar . Bende lavmanı merak ediyorum. Normal doğum istiyorum . 38. Haftadayız . Doğuma eşim de girecek inşallah ama bu lavman nasıl bişey acaba . Mutlaka yapılıyor mu