Meriwa esr_snr benim görümcem doğuma +9 kilo aldı sadece doğurunca 3 kilosu kaldı sonra emzirme döneminde 15 kilo aldı dediğiniz gibi herkesde illaki farklıdır ama bunların olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurun olmazsaaa ne ala tabiki
Mlk-clk esr_snr 27+2 olduk ve 5.5 kilo aldım 😅 biraz yorgun biraz bıkkın sanki depresyonda gibiyim çözemiyorum kendimi 😔
esr_snr Glcnblgl Az kalmiiis sonuna yaklasmissin 😊 Benimde morelim bozuluyo ama bebeklerimiz iyi olsun o herseyden önemli 😊
DilanDag esr_snr 30+3 başta verdiğim 4 kilom oldu,hala verdiğim kiloda sabitim kilo almadım henüz.. Artık ağırlaştıgımi daha iyi anlamaya başlıyorum.. Tuvalet sorunu dışarda kabusum oluyor 😨 Beş dk sabit pozisyonda duramıyorum belim sırtım çok ağrıyor 🙄
esr_snr DilanDag Gece rahat uyku da uyuyamiyosundur🙄 Benimde uykusuz gecelerim basliyo yavas yavas … Sirt üstü yatamiyorum, sol tarafimi sevmiyorum, sag tarafta da rahat edemiyorum 🙄 🤷🏻♀️
esr_snr Evlat_can Süperrr 😊 Meyve ama sekerli oldugu için fazla yemek iyi olmaz dedi doktorum bana, hamileligimin basindan beri dolaptann buz gibi meyve yemeyii çok seviyorum ☺️
Hazal2020 esr_snr sağ kisimdaki agrilar disinda çok şükür diyelim 🙈🙈 bol su icmeye uğraşıyorum 🙄🙄 29+5 im 6 kilo aldim
esr_snr Hazal2020 O su problemi çogumuzda var galibaa 🙈 Çok önemli oldugu için bende zorluyorum kendimi 🙄