esr_snr Bugün 27 haftayi geride biraktik 😍 Çok sükür Allahima… 🤲🏼 3.trimester’deyiz artik 😊 O kadar sabirsizim kii… kucagima almak istiyorum bir an önce 😍 9 kilo aldim 27 haftada 🙄 InsâAllah çok fazla almam doguma kadar 🙈 Nasil dikkat edebilirim, neler yapabilirim kilomu kontrol edebilmek için? 🤷🏻♀️ Peki ya siz? Kaçinci haftadasiniz? Kendinizi nasil hissediyosunuz? Kaç kilo aldiniz? 😊
Meriwa esr_snr 37 deyim 11 kilo☺️ Sağlıklı olsunlarda cok takılmayın ama bol su ve hareket öneririim size
ecembugra53 esr_snr 😊🤲🏻🤲🏻 Saglıkla gelsin yavrularımız cnm 😊🌸 26 hafta içindeyim cok şükür genetik olarak cok kilo almadım cok şükür 🤲🏻
mom101 esr_snr 26+1 haftalığız 63 kiloyla hamile kaldım fakat ilk 3 ay 5 kilo verdim şimdi 65 kiloyum kafam karışık kaç kilo aldım bilmiyorum😅
esr_snr Meriwa Su konusu biraz sıkıntılı 🙄 Kendimiz zorlayarak anca içiyorum 1-1,5L, hiç içmesem canim istemez 🤷🏻♀️ Ama her gün 1 saat yürüyüs yapmaya gayret ediyorum 😊 Rabbim herkesin bebegini korusun, saglikla gelsinler InsâAllah 🤲🏼 En önemlisi o tabii
Meriwa esr_snr bende öyleydim 3 litreye yakın içiyorum su siz açıktıkça su için öyle almadım kilo yapısal olarak herkes aman cok kilo alırsın bi cocuk doğursan diyolardı karnım bile 9 aylık gibi değil 😄 nst de kadınları görünce bana kaç haftalıksın diyolar
esr_snr Meriwa Bende zorliim kendimi 2-3 Litre iciim barii 😂 Ben zaten hamile kalmadan önce kiloluydum ama diyet yapiyodum diyetisyen yardimiyla 10 kilo vermistim sonra hamile kaldim 😅 simdi de 9 kilo aldim bile, bide son zamanlar daha çok aliniyo diyolar korkmuyo degilim
Meriwa esr_snr o zaman gene doktor kontrolünüzü ihmal etmeyin doğumunuz daha da zor olabilir sonrada emzirme döneminde de alınıyor bunları göz önünde bulundurun ihmal etmeyin
esr_snr Meriwa Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim 😊 Aliniyo mu veriliyo mu? Çogu veriliyo diyo, bazilari da aliniyo 🤷🏻♀️ Bi çok konuda bu böyle herkes farkli seyler söylüyo 🙄
Cicek55 33+4 günlüğüz 7 kilo almışım o da bebişimin sanırım ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım şimdi o kadar değilim 🤣🤣😃
Meriwa esr_snr benim görümcem doğuma +9 kilo aldı sadece doğurunca 3 kilosu kaldı sonra emzirme döneminde 15 kilo aldı dediğiniz gibi herkesde illaki farklıdır ama bunların olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurun olmazsaaa ne ala tabiki