Secil35 Duyguakinnci valla al bendrdr o kadar tık yok 3 mayısta 40 oluyoruz ama geam sancı yok henız kanalada girmemiş
TubaMustafaDurmaz Mimosa bende 40 haftalık oldum oğlumu bekliyorım normal doğum olsun istiyorum doktorunuz ne diyor
Fatos_celik Bugün biraz yaramazlık yapıldı anneyi rahatsiz etti oğlum 😊ama onun dışında iyiyiz çok şükür bizde 30×3
Pnroztmr Bizde beklemedeyiz 38 + 4 olduk. Dün nts de sancım gözüktü , doktorumuz cuma tekrar çağırdı heyecanla bekliyoruz her an gelebilir oğlum🤗
Duyguakinnci Pnroztmr Sağlıkla gelsin İnşallah Pazartesi sancım çıkmadı kısmetse yarın tekrar gidicez 😊
Mimosa Duyguakinnci doktorum bugün sezeryan öneriyorum dedi biz beklemeye karar verdik bebek iri olabilir diye sezeryan önerdi sanırım riskleri sıraladı bizdende bu riskleri göze aldığımıza dair imza aldi
Beste 39+2 olduk ama ses seda yok bazen cok sancılanıyorum sonra geçiyo ☹ Doğsun istiyorum artık oğluşum cuma günü kontrolüm var inşallah doğururum yaa 😌
Duyguakinnci Beste Bizimde yarın kontrolümüz var İnşallah bir belirti verir bir an önce kavuşmak istiyoruz bizde 😊
Beste Duyguakinnci ayy inşallah cnm yaa son zamanlar geçmez oldu bizi de haberdar et bari merak ettim ☺