Gizemnaz_ Dilek0809 cnm ya bugun de yaptim test negatif cikti snce gec dollenme olmus olabilirmi ya da ben günde 1 adet icmistim yetersizmi geldi acaba
Dilek0809 Gizemnaz_ ay bilemedim ama baya geçmiş bence garanti olsun diye kan testi verin ben de günde 1 tane kullanıyordum
Rabiahamza32 Duphastonun 2 özelliği var eger adet gecikmeniz varsa getirme ozelligine sahip eger gebeyseniz dusuk onleme ozelligine sahip eger adetin gecikiyorsa kullandigin halde gelmiyorsa kan tahlili ver bence
Gizemnaz_ Rabiahamza32 evet cnm gecen ay adet gecikmesiyle kullandim ilac bitti 4 gun sonra afet oldum adetin 14.gunu ictim 11 gun oldu gelmedi adet ama gogus agrilarim cok fazla
ayazmoms41 Gizemnaz_ ben o ilacın 4 ay sonra etkisini görmüştüm canım. Ve gerçekten ben artık kafamdan silmiştim test yaptığım ay hiç umudum yoktu Hatta 18 gün geçmişti öyle yaptım testi alerji hapı kullanıcam diye. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Seni çok iyi anlıyorum
Demetrana Gizemnaz_ Duphaston içince adet gecikmez hamileysen bebeği korur değilsen tam gününde regl olursun
Verda9224 Merhaba kızlar Bende yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum ilacı iki sefer düzenli adet oldum şimdi ise 3 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı acele mi ettim acaba bilemedim hamileyimdir diye de umutlanmıştım oysa testte çıkmamış olabilir mi acaba ?