Tgbkzn Ben duphastonu eğer gebelik oluşmazsa adet söktürsün gebelik olursada bebek tutunsun düşmesin diye kullanmıştım çok şükür gebeliğim oldu adet görmedim test yaptığımdada ikinci çizgiyi gördüm :)
Sinemtnm Gizemnaz_ inşaAllah inşaAllah güzel haber vermek nasip olurda Rabbim beklemelerini güzle bir sürprizle sevince çevirir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ayazmoms41 Gizemnaz_ ilk defa mı kullanıyorsunuz ? O ilacın ilk kullanımında 10 güne kadar adet olunması gerekir. Sonrasında bi test yapın derim. Ben ilk kullanımda 1 hafta sonra hastalanmıştım. İnşallah pozitif sonuç alırsınız çok etkili bir ilaçtır.
Gizemnaz_ ayazmoms41 insallah pozitiftir cnm ilk kullandigimda 4 gun sonra adet olmustum simdi olamadim
ayazmoms41 Gizemnaz_ o zaman sonucunu bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 Bende o ilacı kullandıktan sonra hamile kaldım
Gizemnaz_ ayazmoms41 oylemii ayy insallah cnm goguslerim cok hassas dokundugumda aciyor yani bugun de olmadim zaten hic leke felan gelmedi 2 gun daha beklicem siz adet duzensizligi icinmi almistiniz bu ilaci ve sonrasinda hamilemi kaldiniz🥰
Gizemnaz_ Tgbkzn ayyy insallah bende senin gibi hamile kalmis olurum yaaaa🙏🙏🥰 peki sen 10 icinde olmayinca test mi yaptin hemen cnm yani 11.günmu test yaptin yoksa biraz bekledinmi
ayazmoms41 Gizemnaz_ canım benim iki yumurtalıkta kist var 1 yıl tedavi oldum fayda etmedi sonrasında doktor bu ilacı verdi bi de 9 kilo kadar kilo verdim sonrasında çok şükür hamileyim. Darısı sizin başınıza inşallah. Mutlaka yaz sonucunu
Tgbkzn Gizemnaz_ 1-2 gün beklemiştim bende pcoluydum bu arada ama ayrıca klomen ve ovitrelle de kullanmıştım ben :)
vuslatim34 Gizemnaz_ ya bende progestan kullandım canım bu ay.2 gün sonra adet günüm normalde 5 6 gün önceden gögüslerim şişerdi agırırdı kasık agrım olurdu ama şimdi hiç bişey yok ya.Adetim geçikir mi bu hap yüzünden.Adet düzenimin bozulmasından korkuyorum.
Gizemnaz_ ayazmoms41 evettt.bende senin gibi yaptim cnm 10 kilo verdim hem de bu ilaci kullandim bakalim🙏🙏
vuslatim34 Gizemnaz_ gögüslerim agırsaydı hamilelik şüphem olurdu ama oda yok canım.Bu ay beklemiyorum zaten.Bayaramdan önce doktoruma gitmek istiyorum adetim gecikirse aksayacak bayaramdan sonrada şehir dışında olacagım bi dahaki ayda boş geçecek yani.. İyice strese girdim 🤦♀️