elifhd Rumeysssa istanbul medıcıne 530 a yaptırdım ama devlette yapıyormuş boşuna verdim o parayı memnunda kalamadım çok
Betulll11 Nuray01 Ben de şehir Hastanesi’nde yaptırmayı düşünüyorum ama çok kısa bakıldığını söylüyorlar doğru mu ?
RukiyeOzdmr Adıyamandayım. Gözde hastanesine gidiyorum 350 TL… ama doktorum cihazın pek iyi olmadığını ve Gaziantep’e gitmemizin daha iyi olacağını söylüyor daha net ve detaylı diye 400 TL özel klinik . Adıyaman devlette var arkadaşım gitti iyi değilmiş
Gul32 Hilalgc Çok şanslısınız. Bana ikiz ve riskli gebelik olduğum halde bir türlü perinatoloji kaydı açmadılar, bugün git yarın gel oldu hep. Şimdi de zaman daraldı 21+2yim. Onlar yüzünden özele gitmek zorunda kalıyorum 😤
nazansugar Giresun’da 300 liraya yaptırdım. Daha önce Yalova’da 600 diyen bir hastane ile görüşmüştüm. İl il ve hastane farkı çok var.
Gul32 Hilalgc Ben 16da gitmeye basladim, 19da tekrar gittim. Hep oyaladilar maalesef. Ustelik riskli gebelik olmama rağmen
zeyzey95 Rumeysssa Pendik de Halil Mesut diye bi doktorun muayenehanesinde yaptırdım 390 TL’ye. Çok memnun kaldım.
Dumannn Rumeysssa sislide doc dr aytul corbaciogluna (perinatolog) yaptirdim klinigi var. 600 lira odedim. Cok memnun kaldim. Renkli foto cd vs hepsini veriyor. Calisan telefonumada fotograflari atti ben hic bisey demeden :)