HilalG Esenesen Anadolu için biliyorum ben orda çalışan arkadaşım söylemişti tabi güncellenmiş de olabilir sormak lazım yanlış bilgi olmasın😊
Kubraeskubra HilalG evet aynen büyükşehirlerde pahalı muayene ücreti bile bizim oralara göre iyi yinede
0619 Cemiltalha bende cenk beye muayene gidiyorum büyük ihtimal orda doğum yapacağım sizin ilk doğum mu, siz kaç haftaliksiniz
xavier anadoluda normal ilk doğum 1600, zorunlu sezaryen de 1600, epidral 2500, yatak ücretleri de 200-280 arası diye fiyat verdiler bize. ama 2. doğumda nasıl olur bilmiyorum 🤗
0619 Cemiltalha ben ilkimi ankarada oldum da kutahyada nasıl oluyor hastane ortamı nasıl çok tedirginim
0619 Cemiltalha nasıl geçti doğumunuz sezaryen olanları 2 gece yatırıyorlar halen ayni mi refakatçi olayı nasıl pandemi sürecinde nasıl işliyor, çok soru sordum galiba
guneshusna61 Cemiltalha meryem hanıma gidiyorum şuanda memnunmusunuz? Normal mi doğum yaptınız sezaryen mi 🌺
aysenurellaa 0619 tavşanlıda çocuk doktoru yokmuş o yüzden doğumları kütahyaya gönderiyolarmış doktorun kendisinden duymuştum
0619 Kubraeskubra ne yaptınız doğum yaptınız mi, sezaryen mi oldunuz normal doğum mu. pandemi sürecinde nasıldı hastane ortamı
Kubraeskubra 0619 ama benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla hastane güzel temiz ve çok aşırı kalabalık değil
guneshusna61 0619 Kütahya özel anadolu hastanesi meryem tümtaş’a, gidiyorum fiyatlar hakkında bilgim yok şuan olanları okumaya geldim 💐🙆🙆
0619 Kubraeskubra nasıl peki fiyatları konuştunuz mu az kalmış sizinde. Sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu inşallah
Kubraeskubra 0619 doktor doğumu kendi yaptırıyomuş epidurali anestezi uzmanı yaptırıyomuş bn o yüzden normal doğum istedim çatı da müsait dedi şimdi her hafta gidiyoruz bakalım kızımın gelmesini bekliyoruz ama doktordan çok memnunum yani tavsiye ederim