aysenurellaa 0619 tavşanlıda çocuk doktoru yokmuş o yüzden doğumları kütahyaya gönderiyolarmış doktorun kendisinden duymuştum
guneshusna61 0619 Kütahya özel anadolu hastanesi meryem tümtaş’a, gidiyorum fiyatlar hakkında bilgim yok şuan olanları okumaya geldim 💐🙆🙆
0619 HilalG özel hastanede mi, doğum hakkında konuştunuz mu benim ikinci doğumum olacakta sezaryen konusunda devlere mi özele mi güveneceğim bilemedim
HilalG 0619 Doğum hakkında konuşmadık ama eğer fiyatları soruyosan bilgim var o konuda ilk bebek de normal 1600 sezeryan 1900 ikinci doğum da da normal 1300 sezeryan 1600 müş yine bilgin olsun. Ben orda yapmayı düşünüyorum nasipse🤲🤗
Esenesen HilalG park hayatta 1 hafta ince sordum ikisi icinde 2350 fiyat verdi siz nerden aldiniz bu bilgiyi acaba
Kubraeskubra Bende Kütahyada doğum yapıcam hemen hemen 34 haftalığız ama daha doğumla ilgili konuşmadık doktorumla 12 Ağustos da randevum var büyük ihtimal o zaman belli olur
0619 Kubraeskubra ne yaptınız doğum yaptınız mi, sezaryen mi oldunuz normal doğum mu. pandemi sürecinde nasıldı hastane ortamı
Kubraeskubra HilalG orda çalışan hemşire bi arkadaşım var o demişti o da orda doğum yaptı geçen sene ama fiyatların güncellerini biliyordur herhalde tamda bilemiyorum ama yinede park hayattan daha ucuz olduğunu biliyorum
HilalG Kubraeskubra Ben bi kaç ay önce sordum benim de orda çalışan bi arkadaşım vardı aşağı yukarı 100 lira oynuyor işte
0619 Cemiltalha bende cenk beye muayene gidiyorum büyük ihtimal orda doğum yapacağım sizin ilk doğum mu, siz kaç haftaliksiniz
Kubraeskubra HilalG evet aynen büyükşehirlerde pahalı muayene ücreti bile bizim oralara göre iyi yinede
HilalG Esenesen Anadolu için biliyorum ben orda çalışan arkadaşım söylemişti tabi güncellenmiş de olabilir sormak lazım yanlış bilgi olmasın😊